Transport-Marfa-Mobila.ro - Mutari mobila si relocari firme, Bucuresti

Mutari mobila

Mutari mobila Bucuresti - Servicii complete de mutari mobila!

Noi ne ocupam de tot, de la o locatie la alta:.

  • demontat si remontat mobilier;
  • împachetare si înfoliere;
  • manipulare de la o adresa la alta.
 

Dispunem de personal si echipamente adecvate pentru a muta o locuinta, sau relocarea unui sediu de firma de la o adresa la alta. Ne deplasam în Bucuresti, în judetul Ilfov, dar si în tara. Dispunem de doua autoutilitare carosate, o echipa de patru persoane si activam pe piata din 2008.

Ai achizitionat gresie, faianta sau mobila de la magazinele de bricolaj? Nu ai lift la locatie sau produsele respective nu încap în lift?

Echipa noastra are grija ca totul sa ajunga în locuinta ta în siguranta.

Îimpachetam totul cu mare atentie

Dispunem de cutii carton pentru ambalare si realizam de asemenea împachetari în folie cu bule, folie stretch, banda adeziva (scotch), paturi pentru protejarea mobilierului.

Preturi

Estimare de pret gratuita la fata locului! Oferim preturi decente si negociabile în functie de bugetul fiecarui client.

Efectuam si mutari mobila în tara, la preturi la fel de avantajoase.

Alege servicii de calitate pentru operatiunile de mutat mobila.

Firma de transport mobila cu experienta

Cu o experienta de peste 14 ani în transporturi, putem spune ca suntem o firma de transport mobila care ofera clientilor sai servicii de mutari mobila de cea mai buna calitate la cele mai accesibile preturi.

Fie ca vorbim despre transport mobilier, transport electrocasnice sau orice alt tip de marfa, noi venim în întâmpinarea nevoilor tale cu cele mai bune servicii de transport.

Transport mobila din apartamente, sedii firme si alte locatii la un pret corect si accesibil pentru toate buzunarele. Asiguram asamblarea, dezasamblarea mobilierului, si înfolierea, în timpul mutarii la cererea clientului.

Galerie foto
  • ...