Transport Regie - Transport marfa, mobila si altele Bucuresti

Despre noi

Am reusit sa ne mentinem un portofoliu restrans de clienti fideli si multumiti 100% de serviciile pe care le oferim. Va asteptam sa ne contactati telefonic sau prin formularul de estimare al costurilor pentru a va convinge ca transportul se poate face si lipsit de griji si stres cu oameni minunati! Va oferim suport complet inainte si dupa efectuarea transportului. Raspundem la acelasi telefon din anul 2010, o alta garantie a seriozitatii de care dam dovada.

Indiferent daca aveti nevoie de transport pentru afacerea dumneavoastra sau pentru uz personal, suntem aici pentru a va ajuta. Contactati-ne astazi pentru a afla mai multe despre cum putem satisface nevoile dumneavoastra de transport local în Bucuresti

Cu o flota moderna de dube, suntem capabili sa transportam o varietate de marfuri, inclusiv echipamente de constructie, mobilier, produse nealimentare si multe altele. Echipa noastra de soferi experimentati este dedicata sa livreze marfurile în cel mai scurt timp posibil si în cele mai bune conditii. În plus, suntem mândri sa oferim clientilor nostri o gama completa de servicii de transport, inclusiv încarcare si descarcare, manipulare si depozitare a marfurilor. Suntem flexibili si putem adapta serviciile noastre pentru a satisface nevoile individuale ale fiecarui client.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0722533031; 0764943357
Bd. Iuliu Maniu, Nr. 79, Sector 6, Bucuresti
Distribuie