Trifco Consult - curatare retea apa potabila Bucuresti

Solutii de stocare apa

Sisteme de stocare profesionale formate din rezervoare metalice supraterane, la cel mai competitiv raport calitate-pret:

  • Rezervoare cilindrice sau rectangulare;
  • Trei variante de acoperire anticoroziva;
  • Aplicatii: apa potabila, apa bruta si uzata, rezerva incendiu;
  • Capacitate: 7 - 45.000 mc.

REZERVOR DE APA HYDROTEC®

Rezervoarele HydroTec® reprezinta cel mai bun raport între calitate-pret pe m3. Gama HydroTec® a fost îmbunatatita continuu si a devenit cea mai economica optiune pentru stocarea lichidelor municipale si industriale fara a afecta valoarea investitiei sau durabilitatea.

REZERVOR DE APA DIN TABLA GALVANIZATA

Rezervoarele cilindrice standard sunt formate din panouri de otel galvanizat cu dimensiunile de 2,5 m lungime x 1,25 m înaltime si cu grosimea între 2-8 mm în functie de dimensiunea rezervorului. Gama de diametre este cuprinsa între 3,1 m pâna la 31,0 m, cu înaltimea variabila, obtinându-se astfel o capacitate de stocare de la 9 m3 pâna la peste 5.000 m3.

Membranele de etansare

Etansarea rezervoarelor cilindrice galvanizate poate fi realizata cu membrane sintetice din EPDM sau BUTYL, croite pe dimensiunea interioara a carcasei metalice. Ambele materiale utilizate au o durata de viata foarte buna, proprietati de rezistenta ridicata la variatiile de mediu. Rezistenta si elasticitatea ramân neschimbate în timp, fara a se contracta, fara a se rigidiza sau a crapa. Atât membranele din BUTYL cât si cele din EPDM au obtinut avizul sanitar favorabil pentru apa potabila de la Centrul Regional de Sanatate Publica Bucuresti de pe lânga Ministerul Sanatatii.

REZERVOR DE APA VERSATANK

Varianta VersaTank ofera posibilitatea de a se configura o rezerva de apa în locatiile unde rezervoarele cilindrice nu sunt o solutie acceptabila. Acest model versatil, format din panouri ambutisate de tabla galvanizata cu grosimea de 3 mm, asigura flexibilitate în montaj si operare pentru spatii cu restrictii dimensionale si obstacole. Aproape orice obstacol, precum un stâlp sau coloana, poate fi evitat sau inclus în acest sistem constructiv. În cazul în care spatiul alocat este o pivnita sau un subsol, chiar si un spatiu exterior de mici dimensiuni, VersaTank poate fi solutia pentru obtinerea unei rezerve de apa.

REZERVOARE DE APA SPECIALE

Galerie foto
  • ...