Tuc-Tuc Statie de distractie - Loc de joaca, petreceri copii

5 motive pentru a inchiria un loc de joaca

5 motive pentru a închiria un loc pentru urmatoarea petrecere a copiilor tai

Toata lumea câstiga timpsursa: petrecerimagice.ro

În unele cazuri, casele noastre nu sunt locatii ideale pentru ca toti oaspetii nostri sa vina în vizita. Daca alegi un spatiu de petreceri pentru copii, acesta ar putea fi mai accesibil pentru marea majoritate a invitatilor, ceea ce înseamna economie de timp pe care invitatii o vor face si sigur vor aprecia asta.

Mai mult spatiu

În functie de numarul de copii pe care i-ai invitat anul acesta, este posibil sa ai nevoie de mult spatiu.

Aminteste-ti ca alaturi de copii vin si parintii, asa ca va fi nevoie de si mai mult spatiu pentru ca toata lumea sa beneficieze de confort. Din acest motiv, organizarea unei petreceri în casa sau în curtea ta poate sa nu fie o optiune prea buna. 

Ia în considerare închirierea unui loc pentru a ajuta fiecare oaspete sa se distreze într-un cadru confortabil care se potriveste tuturor.

Nu e usor sa fii gazda unei petreceri pentru copii

Ai lista de invitati, ai comandat tortul, ai ales o tema… planificarea unei petreceri nu este usor de realizat, cu atât mai putin sa o gazduiesti. 

Când vine ziua cea mare, angajarea într-o conversatie cu prietenii si familia ar trebui sa fie un obiectiv stresant pentru tine. Daca alegi sa închiriezi un local, uneori acesta va include gazde prietenoase care pot ajuta la organizarea petrecerii, inclusiv la întretinerea atmosferei.

Aceasta poate include lucruri precum amenajarea decoratiunilor, realizarea de fotografii, taierea tortului si distribuirea alimentelor. Ai încredere în noi, când soseste ziua cea mare, vrei sa te bucuri de ea. Asa ca lasa munca grea pe seama altcuiva.

Curatenia

Apropo de munca grea, uneori, cea mai mare provocare este dupa ce petrecerea se termina, când trebuie sa faci ordine. Ai vase de spalat si resturi de decoratiuni si folii de cadouri împrastiate peste tot. 

Ei bine, atunci când organizezi petrecerea copilului tau într-un spatiu special amenajat, curatenia nu mai reprezinta o responsabilitate de care trebuie sa te ocupi.

Beneficii

Ultimul motiv pentru a organiza petrecerea aniversara într-un spatiu special amenajat? Avantajele!

Un astfel de spatiu îti ofera beneficii suplimentare. De exemplu, în costul închirierii unui spatiu de joaca ar putea fi inclusa si închirierea unor animatori de petreceri pentru copii, iar în acest mod fara dar sau poate petrecerea va fi geniala. Astfel de beneficii pot transforma o petrecere aniversara dintr-un simplu eveniment obisnuit în unul memorabil, cum sigur vrei sa aiba si copilul tau.

Daca te-ai convins ca merita sa închiriezi un loc pentru urmatoarea petrecere a copiilor tai, atunci poti lua în calcul oferta de pe petrecerimagice.ro!

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0749660472
Str. Margelelor, nr. 44/V1, Bragadiru, judetul Ilfov
Distribuie