Tudor Niculescu Mizil - chitarist, profesor de chitara clasica Bucuresti

Lectii chitara pe Skype

Cui se adreseaza:
Copiilor peste 8 ani si adultilor, atât pentru hobby, cât si pentru performanta. Nivelul de pregatire: începator, intermediar sau avansat. Lectiile vor fi individuale sau de grup (vezi Lectii individuale si Ateliere de chitara)

Cât dureaza o lectie:

Durata sedintelor este de 60 de minute.

De ce anume ai nevoie:
Pentru a urma cursuri online ai nevoie de o chitara, de o camera web si de o conexiune buna la internet 

Cum se desfasoara lectiile?
În primele lectii se vor stabili obiectivele de urmarit în functie de dorintele cursantului si de o evaluare realizata de catre profesor. Partiturile vor fi folosite atât în format fizic, atât de catre cursant, cât si de catre profesor, dar si în format electronic. Profesorul va face însemnari în timp real în partitura deschisa în format pdf, pe care o va trimite apoi cursantului dupa fiecare lectie. Lectiile pot fi înregistrate, astfel încât materialul înregistrat sa poata fi reluat pentru clarificari ulterioare.

Se poate obtine performanta prin lectii pe Skype?
Lectiile prin intermediul Skype s-au dezvoltat foarte mult datorita utilitatii lor si a mijloacelor care fac posibila o comunicare pretabila pentru desfasurarea lectiilor. Nu numai ca se poate obtine performanta la cel mai înalt nivel, dar aceste lectii ofera acces la profesori oriunde în lume.

Care sunt avantajele lectiilor pe Skype:
Traim într-o era a tehnologiei în care prin mijloace relativ simple putem avea acces la informatiile dorite. Lectiile pe Skype prezinta urmatoarele avantaje:

confort în desfasurarea lectiei. Lectia se desfasoara în propriul spatiu al locuintei, fara a fi necesara deplasarea.
programare flexibila a lectiilor
economisirea de timp
desfasurarea în timp real a lectiilor cu explicatii si exemplificari din partea profesorului.
posibilitatea de a lucra cu profesorul dorit
Cum se programeaza lectiile:
Lectiile sunt oferite pe pachete de câte 4 sedinte. Programarile se vor face prin e-mail: tudorniculescumizil@gmail.com.

De ce fel de instrument am nevoie:

HOBBY: Pentru a învata chitara ca hobby este suficient un instrument de serie.
PERFORMANTA: Pentru nivel începator instrumentul trebuie sa permita învatarea corecta a tehnicilor chitaristice de baza. Astfel, un instrument de serie este suficient.
Pentru nivel intermediar sau avansat se recomanda o chitara de lutier.

Galerie foto
  • ...