Unilux Construct - Usi si ferestre lemn stratificat, Bucuresti

Pereti cortina FINELINE

Bucura-te de priveliste. Lasa-ti privirea sa fuga.Fara limite. Fatadele mari permit o noua experienta a imprejurimilor. Obtine cea mai mare priveliste din casa ta cu panourile mari de la UNILUX Fine Line, Unilux HS (glisante), sau cu gama de usi din lemn placat cu aluminiu Jumbo Line.In linie cu filozofia generala a brandului UNILUX, produsele noastre dezvoltate intern arata nivelul de inginerie complexa si finisaje la nivel de arta.Ca unul dintre cei mai puternici producatori in materie de produse din lemn placat cu aluminiu, UNILUX detine un proces de manufacturare foarte eficient prin care reuseste sa ofere produse unice din lemn placat cu aluminiu la un pret unde calitatea premium este accesibila.

Alegeti una din gamele de pereti cortina UNILUX

Calitate ca standard: Avantajele UNILUXAsemenea industriei auto, unele modele par economice la prima vedere la o analiza amanuntita apar costuri separate pentru fiecare accesoriu.Nu si la UNILUX.Pachetele noastre standard au echipari extinse si deobicei nu exista necesitatea accesoriilor aditionale.Fiecare sistem de perete cortina Fineline are urmatoarele echipamente standard incluse:

Linii subtiri si sticla mare

Mai multa lumina, deschideri mari.Cu Unilux puteti sa aduceti natura in interior.

Sistemul de vitraj generos al sistemului de perete cortina FineLine asigura o panorama fara limite.

Designul, reduce la minim elementele structurale prin formele subtiri asigurand un efect greu de imitat de alte sisteme traditionale.

Multumita numeroaselor optiuni de personalizare, de la varietatea lemnului pana la culorile la partea de aluminiu, puteti seta accente remarcabile.

Chiar si in materie de eficienta energetica si securitate, sistemele de pereti cortina FineLine impreuna cu usile lift –and- slide Intergral sunt optiunea ideala pentru locuinta dumneavoastra, deasemenea  cu libertate maxima de design – pentru solutii personalizate veti beneficia de experienta noastra in materie de proiectare adaptate orcarei situatii.

GARNITURA EPDM

Sistemele UNILUX din aluminiu se bazeaza pe robustetea garniturilor din cauciuc sintetic EPDM.Fiecare pachet de sticla fixat printr-un sistem de profile de aluminiu este completat cu garnitura ce faciliteaza ventilatia si scurgerea pentru a evita crearea condensului, deasemenea este foarte usor de montat.

DESIGN

Pentru descarcarea greutatii este nevoie un sistem cruce puternic. De aceea UNILUX foloseste in sistemele FINELINE bare filetate din otel pentru stabilitate si rezistenta sporita.Profilele din lemn stratificat asigura rigiditate si au dimensiuni pana la 350 mm si sunt calculate dupa necesitatile statice de rezistenta.Cu asemenea tehnologie se pot implementa cele mai dificile cerinte de design.

LEMN DE CALITATE SUPERIOARA

Unilux foloseste  placi din lemn de cea mai buna calitate si este certificata FSC, astfel materia prima este obtinuta din paduri cu grad mare de regenerare.Aceste standarde de calitate sunt atinse inca din procesul de manufacturare pentru a oferi lemnului o durata de viata lunga.

EFICIENTA ENERGETICA

Multumita izolatiei termice de ultima generatie, FineLine se incadreaza cu usurinta in standarde de case pasive.Exteriorul din aluminiu este izolat ermetic fata de lemnul din interior iar suprafetele vitrate mari permit captarea caldurii solare cu laminarea potrivita.

VOPSIRE ELECTROSTATICA

La UNILUX nu veti auzi niciodata expresia “ vopseaua se cojeste”. Sistemul de vopsire electrostatica, imprumutata din industria auto si folosita la toate sistemele UNILUX, ofera o rezistenta sporita impotriva intemperiilor si factorilor de mediu exteriori.

ESTETICA

Profilul structural al sistemului FineLine este de doar 50 mm. Acest design elegant ofera libertate arhitecturala chiar si intre niveluri fara a pierde functionalitatea.In combinatie cu sistemul integral de usi glisante UNILUX, se pot implementa deschideri mari cu ajutorul cercevelelor Lift- and- slide cu o greutate de pana la 400kg.

 

 

 

 

Galerie foto
  • ...