UsiRezistenteLaFoc.ro - Usi rezistente la foc la comanda, Bucuresti

Amortizoare Usi Rezistente la Foc

Amortizoarele sunt produse reglementate de Directiva UE 89/106/CEE si, prin urmare, supuse marcarii, conform Normei EN 1154, Forta 3-4, marcaj CE. 

Amortizoarele de usi au functia de a reglementa închiderea usii, astfel încât atunci când usa este eliberata pentru a reveni într-o maniera controlata în pozitia de închidere finala. Ajustarea poate regla forta de prindere, viteza si, de asemenea, lovitura finala. Desi usile UNIVER si PROGET sunt proiectate cu sistem cu arc de auto-închidere in balama, va  recomandam sa adaugati mai ales pentru usile mai late  / sau grele sau chiar pentru usile care au geam incastrat.

Amortizor usa cu brat tip compas Marcat CE, în conformitate cu EN 1154.La cerere usa Rever, Univer si Proget sunt disponibile  cu amortizoare de inchidere CP1 de culoare de argintiu.

Amortizorul este potrivit pentru utilizarea pe usile rezistente la foc si clasificarea pentru a închide la 180 °, cu putere reglabila de 3-4.Usile Proget comandate cu amortizor vin echipate cu gauri de fixare pe foaia de usa si toc. Usile Rever si Univer sunt reversibile, concepute pentru a stabili partea de deschidere stanga / dreapta si pentru aplicarea amortizorului.

Galerie foto
  • ...