Utilaje inchiriate

Inchiriere excavator Kubota U-27 Bucuresti, Ilfov

Când vine vorba de excavarea la dimensiuni mai mici, Kubota U-27-4 este un miniexcavator de încredere. Proiectat pentru a va ajuta într-o gama larga de sarcini pe santier . Înarmat cu motorul sau diesel E-TVCS de 21,6 CP, acest miniexcavator Kubota maximizeaza puterea de excavare, oferind în acelasi timp emisii de evacuare mai mici, zgomot si vibratii reduse.

Pompele variabile ale miniexcavatorului permit o functionare continua si eficienta a bratului, galetii si pivotului, pentru a ajuta la excavarea fara întrerupere . Cu sistemul sau de lubrifiere centralizata a pivotului si a bucselor de prindere frontala, manipularea bratului excavatorului este usoara si intuitiva, datorita plasarii ergonomice a comenzilor.

Cu un sistem de prindere rapida mecanica U27 si un kit de prindere pentru cleste, miniexcavatorul Kubota U27-4 este echipat pentru sarcinile dificile de pe santier. Pentru cei care cauta o optiune mai convenabila, se poate opta pentru varianta second hand. Precum Kubota U27-4 de anul 2021 cu motorul sau diesel racit cu apa, zero tail swing si cabina ROPS / OPG.

În concluzie, miniexcavatorul Kubota U-27-4 este o alegere excelenta pentru cei care cauta o masina compacta si eficienta pentru a rezolva sarcinile de pe santier. Cu un motor puternic si un design intuitiv, acesta poate ajuta la finalizarea oricarei sarcini de excavare. Inchiriere excavator ilfov si utilaje de constructii doar la un apel distanta! Cere o oferta acum!

Galerie foto
  • ...