Zona: București
Traian
+ Schita
145.000 €
 • Suprafata 95 mp
 • An 1934
 • Semidecomandat
 • Etaj parter din 2
 • 14 min.
Bucuresti, azi, 10:50
Piata Unirii, apartament generos
174.000 €
Piata Unirii, apartament generos Catoma Property Invest va propune spre vanzare un generos apartament de patru camere situat in Piata Unirii, un spatiu complet decomandat aflat la etajul 7 al unui imobil de 8 niveluri construit in anul 1995. Spatiul acestui apartament cu o suprafata totala de aproximativ 100 mp este luminos si foarte bine compartimentat, beneficiaza de aer conditionat, a fost recent renovat avand usi interiorare noi din lemn masiv si se poate preda catre viitorul proprietar utilat si partial mobilat. Vederea este mixta ea fiind atat pe fata, catre Piata Unirii, cat si pe spate cu o frumoasa priveliste in zona de vile interbelice ce se intinde catre hotelul Intercontinental si Piata Universitatii, aspect ce confera adevarata valoare a acestei oferte. Zona in care se gaseste pozitionata aceasta proprietate vorbeste de la sine, avand in proximitate multiple puncte de interes precum centrul istoric al Bucurestiului, Casa Poporului, Palatul de Justitie, Catedrala Mantuirii Neamului, Centrul Coral (cel mai mare lacas de cult moizaic din Bucuresti) iar transportul de aici catre toate zonele Bucurestiului este extrem de facil datorita statiei de metrou din Piata Unirii aflata la doar cativa pasi distanta. Pentru a descoperi toate avantajele ce va sunt oferite la cumpararea unui astfel de apartament si pentru orice alte informatii suplimentare, va invitam cu drag la o vizionare. Prezenta oferta se afla sub indrumarea exclusiva Catoma Property Invest Real Estate Adviser dedicat - Raluca TIMOFTI
 • Suprafata 92 mp
 • Decomandat
 • Etaj 7 din 8
Bucuresti, 05 apr, 11:58
Titan, Parc IOR
97.000 €
Distor, 10 minute metrou, chiar pe Rm. Sarat
115.000 €
Piata Unirii, Sf. Vineri
+ Schita
173.000 €
Oltenitei
105.000 €
 • Suprafata 84 mp
 • An 1981
 • Semidecomandat
 • Etaj 8 din 10
 • 10 min.
Bucuresti, 06 apr, 10:11
APARTAMENT aristocratic cu 3 dormitoare in imobil fara risc seismic sau urgenta
149.000 €
APARTAMENT aristocratic cu 3 dormitoare in imobil fara risc seismic sau urgenta Move Real Estate Putine apartamente din capitala imbina atat de fericit confortul modern cu eleganta si vederea frumoasa cu accesul facil si siguranta, asa cum o poate face acest apartament de 4 camere, aflat la etajul 2, chiar langa Biserica Armeneasca. Imobilul solid, fara risc sau urgenta, si-a pastrat din fericire farmecul interbelic. Apartamentul cu suprafata de 90mp utili, se bucura de avantajul unei renovari integrale in anul 2016- instalatiile electrice si sanitare inlocuite, , tencuiala refacuta, usile schimbate, parchetul de stejar masiv si usa de la intrare restaurate, ferestrele inlocuite cu tamplarie termopan de cea mai buna calitate. Apartamentul este incalzit cu centrala electrica si calorifere Romstal. Baia si toaleta de serviciu sunt decorate cu marmura si travertin iar pe toata partea de podea din travertin, incalzirea se face prin pardoseala. Planul apartamentului prevede 2 dormitoare, cu cel matrimonial total separat impreuna cu baia de restul casei dar configuratia permite, pentru cei ce doresc, obtinerea unui al 3-lea dormitor. Baia de serviciu se poate accesa usor din orice parte a casei. Nu lipsesc nici spatiile de depozitare sau balcoanele, extrem de utile ambele. Intrarea in apartament se face intr-un hol placat cu mozaic de epoca, reconditionat. Usa de la intrare este originala, din lemn masiv de stejar, reconditionata si dotata cu yala Mottura. Dincolo de placerea de a locui intr- un astfel de apartament, rentabilitatea investitiei este maxima. Va asteptam cu drag la vizionari.
 • Suprafata 90 mp
 • An 1947
 • Semidecomandat
 • Etaj 2 din 6
 • 8 min.
Bucuresti, 30 mar, 12:12
Titan metrou, IOR
+ Schita
136.000 €
Berceni. Apartament 4 camere in Berceni, decomandat 122 mpu, garaj subteran si boxa
139.000 €
Berceni. Apartament 4 camere in Berceni, decomandat 122 mpu, garaj subteran si boxa Comision 0 cumparator! Proprietate confortabila amplasata la etajul unu, in suprafata utila de 122 mp utili si 180 mp desfasurati, situata pe strada Autrel Persu in cartierul Berceni. Cladirea cu regim de construire S+P+2E+M in care se afla acest apartament, este compusa din trei apartamente foarte spatioase, cu cate un apartament pe fiecare nivel, cu garaje la subsol si locuri de parcare in exterior. Situata la capatul complexului Aurel Persu Residence, intre zona Grand Arena si Serele Berceni, strada Aurel Persu face legatura cu intersectia bulevardului Alexandru Obregia la nord si Drumul Binelui la sud. Blocul construit si finalizat in anul 2008 cu structura de beton si zidarie din caramida, este foarte bine compartimentat, cu o scara interioara impozanta ce face legatura cu cele trei apartamente , totodata cu garajele si boxele de depozitare din subsol. Curtea privata a imobilului este inconjurata de un gard viu, este luminata si pavata cu dale de granit. Subsolul cladirii unde sunt situate garajele si boxele, este dotat cu basa si pompa de evacuare a apei in caz de inundare a subsolului. Intreaga cladire este dotata cu camere de supraveghere, videointerfoane pentru apartamente si sistem de alarma. Apartamentul cu impartire decomandata este foarte luminos si spatios, compus dintr-un living de 42 de mp ce include o bucatarie deschisa, un dormitor matrimonial cu baie proprie, doua dormitoare cu balcon, respectiv o terasa si inca o baie ce deserveste cele doua dormitoare. Fiecare apartament este independent din punct de vedere al costurilor, cu centrala proprie, contorizare individuala si locuri de parcare. Doua locuri de parcare cu acces direct din scara interioara, apartin acestui apartament, un loc este in garaj, dotat cu o poarta de acces automata cu telecomanda si inca un loc se afla in fata garajului. Apartamentul pregatit pentru tranzactionare, este finisat, nu necesita renovare si se vinde nemobilat. Va asteptam la vizionare!
 • Suprafata 122 mp
 • Decomandat
 • Etaj 1 din 2
Bucuresti, 05 apr, 12:30
Vila Parcul Teilor, Theodor Pallady
125.000 €
 • Suprafata 120 mp
 • An 2020
 • Decomandat
 • Etaj parter din 2
Bucuresti, azi, 08:40
Imobiliare vanzari - Apartamente 4+ camere