Vertical Solutions Concept - alpinism utilitar Bucuresti

Despre noi

Vertical Solutions Concept este o companie nascuta din pasiune pentru înaltime, alpinism si natura.

Din respect pentru mediu si pentru semenii nostri, am vrut sa facem mai mult. Mediul înconjurator reprezinta un element esential al vietii noastre, de aceea impune o atentie deosebita din partea societatii si o grija sporita din partea tuturor ce activeaza în domeniul constructiilor, unul din avantajele alpinismului utilitar fiind accesul eficent in locuri dificile, cu impact minim asupra mediului, lasând dupa finalizarea lucrarii, un mediu curat, fara a afecta alte elemente.

 

Ne dorim sa oferim servicii exceptionale la inaltime folosind tehnici sigure de alpinism utilitar si sa actionam in conditii de eficienta si siguranta, obtinând astfel, cel mai bun raport calitate-pret. Actiunile noastre sunt desfasurate intr-o maniera deschisa si transparenta, implicând toate partile interesate. Actionam in mod etic, onest si profesionist si stabilim obiective realiste, care pot fi îndeplinite.

In prezent, suntem in continua expansiune, respectând normativele europene în ceea ce priveste lucrul la înaltime si functionam in primul rand datorita serviciilor profesionale de alpinism utilitar oferite de personalul nostru certificat IRATA (Industrial Rope Access Trade Association).

Galerie foto
  • ...