Vet Vet - cabinet veterinar- Bragadiru

Interventii Chirurgicale

Echipa VET VET este specializata si in chirurgie generala- extirpare tumori, chirurgie digestiva si interventii minore, si va sta la dispozitie cu cele mai bune solutii.

Chirurgia animalelor de companie a cunoscut o curba ascendenta in ultimii ani, urmarind importanta acordata de catre detinatori, animalutelor lor.

Prin urmare, echipa VET VET are si serviciul de Chirurgie generala – Extirpare formatiuni patologice, chirurgie digestiva, interventii minore.

Medicii nostrii acorda o deosebita atentie pentru pregatirea intrumentarului chirurgical, sterilizare si sortare, in functie de scopul si amplitudinea operatiei, efectuarea de interventii precum castrare mascul/femela, extirpare tumori, hematoame, cistotomie, splenectomie, osteosinteza, uretrostoma etc, efectuarea tratamentului post operator si scoaterea firelor de sutura, recomandarea tratamentului post operator.

Pentru ca stim cat de neplacute pot fi aceste situatii, echipa VET VET face tot posibilul ca efectele sa fie resimtite cat mai putin de catre animalul dumneavoastra.

Galerie foto
  • ...