Victor Detailing auto Bucuresti

Detailing Motor

Pentru a va pastra motorul in stare de functionare, pe langa revizia si inlocuirea celor necesare, este recomandat sa pastrati si curatenia motorului si a compartimentului motor.
In plus, iti va fi mult mai usor sa-l inspectezi si totodata vei putea preveni imbatranirea plasticelor/cauciucurilor si a furtunaselor.
 
Servicii prestate:


Degresarea compartimentului motor cu atomizatorul, prin pulverizarea vaporilor de detergent, cu ajutorul periilor.  latirea cu vapori de apa si uscarea cu aer comprimat. Acest proces este recomandat o data la 6-12 luni;
Degresarea compartimentului motor cu atomizatorul, prin pulverizarea vaporilor de detergent, cu ajutorul periilor.  latirea cu vapori de apa si uscarea cu aer comprimat. Acest proces este recomandat o data la 6-12 luni;-
Curatarea si indepartarea uleiului cu aburi sau turbojet. Pe langa utilizarea degresantilor puternici, in unele cazuri este nevoie si de abur sau clatirea cu apa pentru a inlatura si limpezi suprafetele. Degresantul ramas in compartimentul motor poate avea efecte nocive asupra garniturilor, fiselor etc.
Curatarea interiorului/capitonajului capotei – degresare captuselei capotei;
Tratarea materialelor din plastic si cauciuc din compartimentul motor ajuta la prelungirea duratei de viata a acestora. De asemenea, imbunatateste aspectul motorului, hidroizoland componentele neferoase.

Galerie foto
  • ...