Psiholog si coach Viorela Olariu Grecu

Consiliere Pentru Dezvoltare Personala

CUM STII CA AI NEVOIE DE CONSILIERE PENTRU DEZVOLTARE PERSONALA?
1. Traversezi un moment dificil sau o perioada grea (  nu mai ai incredere in tine, relatia ta este in pragul destramarii, nu mai reusesti sa gestionezi relatia cu propriii copii, te simti anxios,  esti singur, nu mai esti implinit la locul de munca etc) si simti ca ai nevoie de indrumare si de un partener de drum ca sa depasesti aceasta etapa a vietii sau sa faci o schimbare vizibila, profunda, pe termen lung.
 
2. Vrei sa iti stabilesti niste obiective concrete si sa fii sustinut in atingerea lor intr-un anumit interval de timp (cresterea motivatiei ca sa faci anumite lucruri, slabirea unui numar de kilograme, renuntarea la tutun sau la oricare alta dependenta etc).
 
3. Esti deja performant in propria viata, dar simti ca nu ti-ai atins pe deplin potentialul si iti doresti sustinere in acest demers.
 
4. Vrei sa dobandesti noi aptitudini care sa te ajute in viata personala sau profesionala ( asertivitatea, cresterea capacitatii de a gestiona esecurile, empatia, aptitudini de lider sau de lucru in echipa etc)
 
5. Vrei sa fii mai fericit in propria-ti viata

Galerie foto
  • ...