Vocea Copilariei - Terapie logopedie Bucuresti

Vocea Copilariei

Clinica noastra ofera un mediu cald si prietenos , in care nevoile copilului dumneavoastra vor fi sustinute si evolutia sarbatorita . Vocea Copilariei este o practica transdisciplinara care ofera servicii de terapie cognitiv-comportamentala, consiliere psihologica, terapie ocupationala si logopedie.
Lucrul impreuna intre diferite terapii permite echipei sa ofere o metodologie holistica care s-a dovedit a avea un impact mai mare , ajutand copii in mai multe moduri. Este centrat pe copil , scopul comun fiind tratarea tuturor copiilor atat neurotipici cat si a celor cu nevoi speciale. Specialistii in logopedie , terapie ocupationala si terapie cognitiv comportamentala impartasesc pasiunea in lucrul cu copilul .

Logopezii si terapeutii ocupationali se angajeaza sa împuterniceasca copiii si familiile cu abilitati de comunicare care favorizeaza învatarea si încurajeaza copilul dumneavoastra sa se alature activitatilor acasa si în cadrul comunitatii. Putem oferi terapie copiilor care prezinta bâlbâiala, intarzieri in aparitia si dezvoltarea vorbirii, tulburari ale spectrului autist, dislalie, dislexie, disgrafie, intarzieri in dezvoltare si putem ajuta la dezvoltarea alfabetizarii în copilaria timpurie, tulburari de limbaj expresiv, tulburari de limbaj receptiv si tulburari de articulare.

Atitudinea noastra fata de învatarea, cresterea si dezvoltarea continua asigura faptul ca logopezii si terapeutii ocupationali participa în mod regulat la evenimente de dezvoltare profesionala pentru a-si îmbunatati abilitatile, astfel încât sa poata oferi în permanenta terapii familiilor noastre, care este sustinuta de cercetare.
Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0721357969
Str. Ciprian Porumbescu, Nr. 8, Sector 1,
Distribuie