VreauTermopaneIeftine.ro - Tamplarie PVC, Bucuresti

Rolete textile

Roletele textile sunt, probabil, cele mai remarcabile decoratiuni de pe perete. Acestea ofera un aspect mai placut si mai personal casei dumneavoastra si spre deosebire de alte decoratiuni de perete, fac si multe alte lucruri practice.

  • Control solar

Roletele textile reflecta lumina si caldura de la soare, reducand cantitatea de energie necesara pentru a raci casa. Cele motorizate se pot ajusta în mod automat pentru a compensa pentru schimbarea cerintelor de umbra pe tot parcursul zilei.

  • Intimitate

În plus, pentru cei care stau la parter sau la etaje inferioare, roletele textile pot reduce sau elimina complet privirile inconfortabile si indiscrete ale vecinilor sau trecatorilor de afara, în acelasi timp permitand patrunderea razelor solare si vederea spre exterior.

  • Ecologie

Constructia de rolete textile a devenit mai prietenoasa cu mediul inconjurator, prin includerea tesuturilor fara PVC si proceselor de fabricatie slaba.

  • Optiuni textile de neegalat

Roletele textile vin intr-o gama foarte larga de culori, stiluri si tesaturi, existand rolete textile pentru toate gusturile, la preturi accesibile tuturor buzunarelor. Acestea ofera protectie impotriva caldurii intense din zilele caniculare de vara, impotriva privirilor indiscrete si razelor ultraviolete daunatoare, mentinând în acelasi timp vederea spre exterior. Materialele textile moi translucide ofera un design elegant casei dumneavoastra, creand un ambient placut iar materialele opace elimina toate lumina vizibila.

Galerie foto
  • ...