Waldeck Trading Impex - Comercializare de usi metalice antiefractie, Bucuresti

Usa metalica multifunctionala

Usi otel tehnice, multifunctionale si de uz general. Usa multifunctionala se monteaza în institutii, spatii depozitare, birouri, spatii tehnice, iesiri de urgenta. Livrare usi metalice spatii tehnice din stoc. Asiguram montaj usi intrare, antifoc si ALA. 

Duble sau simple usile metalice multifunctionale de uz general sunt ideale ca usi pentru birouri, depozite, institutii publice sau private. Foaia usii tip Sandivch este din otel galvanizat (tabla zincata) cu grosimea de 1.5 mm. Foaia de usa multifunctionala are în interior o structura tip fagure, cu ramforsari interioare si doua balamale.

Tocul usii tehnice este din otel galvanizat cu grosimea de 1.5 mm. Tocul usii multifunctionale este prevazut cu garnituri de etansare împotriva curentilor de aer. Usile metalice universale au toc reversibil si se pot monta atât ca usi de dreapta, cât si ca usi tehnice de stânga. Încuietoarea este din otel în conformitate cu EN 18173 FS. Usile multifunctionale sunt vopsite în camp electrostatic culoarea RAL 7035 (gri deschis), RAL 9010 (alb) 

Galerie foto
  • ...