Transport moloz, nisip, pamant

Inchiriere container moloz

Inchiriere container moloz pentru evacuarea deseurilor rezultate din constructii, demolari sau alte amenajari in Bucuresti si Ilfov.

Oferta noastra acopera intreaga raza a Municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov si este valabila la cerere sau pe baza de contract.

Pentru a va asigura un serviciu prompt si de calitate va reamintim ca legea care reglementeaza gestionarea deseurilor nepericuloase, impune sortarea acestora la sursa si colectarea separata in recipiente corespunzatoare.
Serviciul de inchiriere container moloz

Prin serviciul nostru de inchiriere container moloz in scopul evacuarii molozului asiguram preluarea oricarui tip de material concasabil dupa cum urmeaza: beton si bucati de mortar intarit, resturi de materiale ceramice, amestec de pamant si pietre, sparturi de caramida si tigla, materiale pe baza de ipsos si ghips, bucati de mortar intarit etc.

Apelati cu incredere pentru serviciul de inchirieri containere moloz

Containerele metalice pentru evacuarea si transportul molozului in conditii de siguranta si respectare a normelor de protectie a mediului au diverse capacitati in functie de volumul estimat al deseurilor nepoluante. Punem la dispozitia dvs. pentru serviciul de inchiriere containere de diverse capacitati pentru incarcare imediata sau pentru inchiriere pe o perioada mai lunga. De asemenea, in functie de natura deseurilor, asiguram incarcarea acestora in saci sau direct in container de catre personalul autorizat al firmei noastre.

Galerie foto
  • ...