WEMOVE Transport mobila, Mutari Firme Bucuresti

Relocari Firme - Birouri - Echipamente IT

Oricare ar fi dimensiunea Firmei dvs., furnizam cele mai bune servicii de Relocare – Transport – Depozitare pentru mobila si echipamente IT sau arhiva 

1. Servicii Relocare pentru mobilierul de birou al firmei dvs;

Mutarea unui birou poate fi un proces stresant si consumator de timp. De aceea, este important sa alegeti o firma de încredere care va poate oferi servicii profesionale de relocare a mobilierului de birou. Faptul ca benefiacia de ajutorul unei firme specializate cu o experienta vasta în relocarea întreprinderilor înseamna ca puteti fi siguri ca mobilierul si obiectele de birou vor fi relocate în siguranta.

Firma WEMOVE prin echipa noastra de profesionisti va oferim o gama completa de servicii pentru a va asigura ca relocarea Biroului dvs. se desfasoara fara probleme de la început pâna la sfârsit.

2. Servicii Transport arhiva - documente;

Documentele necesita o manipulare atenta pentru a ne asigura ca totul este mutat in cele mai bune conditii. Echipa noastra experimentata este bine echipata pentru a va transporta documentele si arhiva în conditii de siguranta, astfel încât puteti fi siguri ca documentele dvs. importante vor ajunge la destinatie în siguranta.

WeMove va pune la dispozitie cutii de mutare speciale pentru a va asigura ca documentele dvs. ramân organizate si în siguranta în pe perioada transportului.

3. Servicii Relocare echipamente IT;

Sunteti în cautarea unui serviciu de relocare specializat care sa va ajute cu mutarea echipamentele IT, serverele, rack-uri ? Nu cautati mai departe! WeMove dispune de servicii specializate de manipulare a echipamentelor IT, care va asigura ca echipamentele dvs. ajung în aceeasi stare ca la plecare. Echipa noastra de profesionisti va gestiona cu experienta toate aspectele mutarii, de la ambalare si etichetare pâna la transportul in noua locatie.

Oferim cele mai bune servicii si ne asiguram ca echipamentele IT: PC-uri, servere, rack-uri ajung în starea perfecta. Folosim materiale de protectie specializate, inclusiv folie cu bule, carton protectie si alte materiale de ambalare speciale.

4. Planul de Relocare! Organizare Servicii Relocare Firma;

Întelegem ca relocarea unui birou este un proces complex. Depunem un efort considerabil în planificarea serviciilor de mutare, pentru a ne asigura ca fiecare detaliu al relocarii firmei dvs. este luat în considerare. Echipa noastra va crea un plan de organizare a serviciilor de Relocare a firmei dvs, care va cuprinde etapele de derulare a serviciilor necesare pentru finalizarea cu succes a mutarii. Aceasta include materiale de ambalare, cutii de mutare si transportul mobilierului in noua locatie.

Pentru a garanta si mai mult o mutare reusita, echipa noastra poate oferi, de asemenea, servicii suplimentare, cum ar fi despachetarea cutiilor pentru confortul dumneavoastra. Oferim, de asemenea, servicii profesionale de montaj, pentru orice tip mobilier de birou.

Atentie! Reciclam toate materiale de ambalare folosite pentru relocarea firmei dvs, respectic: carton, folie strech, folie cu bule sau alte mariale reciclabile, pentru a reduce impactul poluarii asupra mediului.

La WEMOVE, întelegem ca nu exista doua mutari la fel, iar echipa noastra va organiza fiecare pas pentru a va asigura o mutare de succes. Garantam servicii excelente pentru clienti, servicii de calitate si o experienta pozitiva pentru toti clientii nostri.

Galerie foto
  • ...