Weiss Profil - Sisteme Aluminiu, PVC, Bragadiru / Ilfov

Weiss Profil - detalii firma

Istorie  

Societatea „Weiss Profil” a fost întemeiata în 2003 si numai dupa un an de la înfiintare deja ocupase locurile fruntase între societatile bulgare în productia de profiluri din PVC si din aluminiu. Misiunea noastra este de a crea niste solutii inteligente si practice pentru sisteme si fatade PVC si din aluminiu, pentru fiecare tip de cladire.

În zilele de astazi, compania noastra este bine cunoscuta si cautata nu numai pe piata din Bulgaria, dar si pe piata internationala iar datorita retelei vaste de comert exterior, aproape 80% din productia noastra se exporta în peste 25 de tari.

Societatea noastra îsi dezvolta activitatea de productie într-o uzina proprie din zona industriala a Sofiei si aceasta are o capacitate de productie anuala de peste 25 000 de tone.

Baza noastra de productie a profiluri PVC pentru tâmplarie este situata într-un parc cu suprafata de 14 mii de metri patrati si dispune de masini si utilaje moderne de înalta tehnologie, ceea ce ne da convingerea ca putem oferi clientilor sai niste sisteme de tâmplarie PVC la un nivel si calitate europene.

Echipa societatii „Weiss Profil” depaseste 500 de persoane, la care noi apreciem înalt si stimulam gândirea creativa, calificarea profesionala înalta si entuziasmul acestora. Nazuinta pentru a crea unele produse noi si acceptarea unor solutii inovative, pe care sa le transpunem în productia tâmplariilor din PVC si din Aluminiu, este împartasita de catre toti.

Lucram în strânsa colaborare cu Universitatea de Tehnologie Chimica si Metalurgie, urmând ca în urma acestei colaborari, la lumina, au aparut unele lucrari inovatoare, pe care cu succes le aplicam atât la productia de profiluri PVC pentru tâmplarie, atât si pentru sistemele de fatade WPW 5000.

„Weiss profil” este prima societate din Bulgaria, care a preluat si a aplicat în productia profilurilor PVC pentru tâmplarie folosindu-se stabilizatori fara plumb, actiune prin care noi am ocupat pozitia ferma în ocrotirea mediului înconjurator si grija pentru sanatatea clientilor nostri.

Galerie foto
  • ...