Westernvet - cabinet veterinar Corbeanca

Pensiune canina, Pet hotel Bucuresti, Ilfov

De ce pensiunea noastra de animale
Credem ca locul pe care îl alegi pentru a-ti lasa animalul de companie pentru câteva zile, trebuie sa fie un loc în care el sa se simta confortabil, liber si îngrijit. Un loc în care sa se obisnuiasca si cu alte animale si chiar sa-si faca noi prieteni.

Amplasate în incinta Complexului Paradisul Verde – Corbeanca, cele cinci spatii de cazare din exterior sunt pozitionate într-o mica oaza, care vara este adapost de caldura si de zgomotul urban, inducând animalelor o stare de liniste si calm.

Spatiile din interior sunt monitorizate video în permanenta, iar întregul amplasament beneficiaza de încalzire prin pardoseala si aer conditionat, pentru confortul patrupedelor.
 
 
Pensiune Pisici
Oferim pensiune pe termen lung si pe termen scurt. Fiecare familie de pisici are propria camera privata, spatioasa si timp individual zilnic în sala noastra  de joaca chiar si pentru cea mai agitata pisica.
 
Mancare
 
Odihna
 
Joaca
Pensiune Canina
Pensiunea noastra este coneputa astfel încât cateii sa se relaxeze, sa alerge în jurul curtii noastre de exercitii, sa-si faca noi prieteni sau pur si simplu sa petreaca ore în salonul nostru de îngrijire a câinilor.
 
Mancare
 
Odihna
 
Joaca
 
 
Ne ocupam noi de tot
 
Hrana
Hranirea animalelor se face în conditii extrem de igienice, în vase de inox care sunt curatate mecanic si dezinfectate, de cel putin doua ori pe zi.

Oferim hrana uscata de înalta calitate, dar poti alege sa îi lasi mâncarea cu care e obisnuit animalul tau în mod normal. Alimentatia se face în functie de necesitati, cu o frecventa de 1-3 ori pe zi.

Tipul de hrana variaza în functie de fiecare animal (optiunea clientului) si poate fi procurata din pet-shop-ul clinicii (de exemplu, animalele cu diabet au nevoie de dieta speciala etc.)
Siguranta
Pentru siguranta animalului tau de companie, este bine ca acesta sa fie vaccinat la zi, astfel:

Pentru câini: DHPPi-RL, KC (împotriva tusei de canisa);
Pentru pisici: CVR, Rabies.
De asemenea, sunt obligatorii deparazitarea interna si cea externa, efectuate cu 7 zile înainte de cazare. În cazul în care sunt necesare oricare din procedurile de mai sus, medicul veterinar de garda le poate efectua în ziua cazarii.
Situatii speciale
În pensiunea noastra sunt bineveniti si câinii sau pisicutele cu probleme de comportament (speriati sau agresivi), pentru ca noi credem ca fiecare animal, asemeni oamenilor, are personalitatea lui si putem ajuta în vindecarea traumelor si la acomodarea oricarui tip de comportament.

Pentru câinii batrâni sau cu boli cronice se va face un examen clinic înainte de cazare.

Primim cu drag în pensiunea noastra si alte specii de animale si chiar am fost încântati sa avem ca oaspeti speciali pasari de apartament (perusi, papagali), serpi, maimute, hamsteri, purcelusi de Guineea, bufnite, arici si broaste testoase.
Consultatie si tratament
Profitati de timpul pe care animalultul dvs il petrece la noi pentru a-i face un control de rutina.

In cazul unor probleme de sanatate, medicii nostri se vor ocupa imediat.

Galerie foto
  • ...