WiSS Tehnic - Placari interioare si exterioare, Bucuresti

Beton ranforasat cu fibra de sticla - Polycon

Placari fatade ventilate, placari interioare, obiecte design

Placile GFRC sunt produse manufacturate din material compozit, care prin combinarea betonului cu fibra de sticla, imbina calitatile celor doua materiale. Rezistenta betonului si flexibilitatea fibrei de sticla, definesc un material cu potential ridicat, mult mai elastic si rezistent la rupere.

Flexibilitatea de pigmentare permite obtinerea unui ton unic de culoare a materialului pe langa culorile standard, iar flexibilitatea de productie permite realizarea de panouri subtiri, piese 3D customized, executate cu precizie in functie de forma dorita, pentru proiecte individuale si panouri ignifuge de izolare.

Prin personalizarea culorilor, formelor si a dimensiunilor, acest material ofera solutii elegante pentru detalii structurale complexe, pretandu-se la punerea in aplicare a proiectelor unice, originale.

Finisajul suprafetei poate fi personalizat (ipsos, lemn, zidarie, piatra si roci, modele geometrice, structuri orientale, modele disruptive, cu nervuri si profile din carton ondulat, texte, logo-uri, numere, pictograme, structuri gravate, etc)

Panourile se monteaza pe structuri puternice ?i stabile (aluminiu, otel) prin metode de fixare vizibile sau ascunse ce includ nituire, insurubare, ancorare sau lipire.

Galerie foto
  • ...