Wow Band - Formatie muzica evenimente Bucuresti

Baletul WOW Dance

Trupa de dans alcatuita din dansatori si balerini profesionisti vor face din evenimentul dumneavoastra, unul cu totul special. VA FI UN EVENIMENT WOW!

Momentele de dans originale, pline de energie si culoare, la care veti participa alaturi de invitati, va vor pune cu adevarat, de-a lungul intregului eveniment, in lumina reflectoarelor.

Prin profesionalismul, originalitatea si ingeniozitatea de care Trupa de Balet WOW Dance da dovada de fiecare data, cu siguranta evenimentul sau petrecerea Dumneavoastra va fi de neuitat.  Momentele de dans, voia buna, distractia, veselia, antrenul vor ramane cu siguranta in amintirea tuturor.

Perechile de dansatori WOW Dance vor incinge atmosfera si vor evolua pe ringul de dans intreaga seara, in reprize de dans. Ei vin alaturi de dumneavoastra cu coregrafii alese si special pregatite pentru eveniment, dar si cu placerea si bucuria de a invita pe toti cei prezenti sa li se alature in ring. Va fi o atmosfera unica a unei petreceri, in adevaratul sens al cuvantului.

Galerie foto
  • ...