Yondclima - Montaj si service instalatii termice, Ploiesti

Plasma cu infrarosu INNOVA 3000 W Mecanic

click pentru marirePlasma cu infrarosu INNOVA 3000 W Mecanic2,060 Lei1,854 LeiSalvati: 10.00%   Pune o intrebare despre acest produsCantitate:    Detalii produs:

Panou radiant Plasma Termica cu infrarosu Nano cu Nanosilver si ioni negativi- Suprafata incalzita: 25-30 mp (la o inaltime a incaperii de 2,5 m si un grad de izolare foarte bun)- Dimensiuni: 66 cm x 92 cm x 5 cm- Greutate: 16 kg- Consum: 1,700 kW/h

 Sistemele de incalzire cu infrarosu transmit caldura, sub forma de radiatie infrarosu, corpurilor dintr-o incapere. Corpurile, odata incalzite, devin la randul lor surse radiante de caldura si incalzesc uniform aerul (diferenta de temperatura fiind de doar 0,5-2 grade Celsius intre podea si plafon). 

Corpul uman se incalzeste atfel inaintea aerului din incapere si temperatura resimtita este cu 3-4 grade mai mare decat cea a aerului (de exemplu daca in incapere sunt 20 grade Celsius corpul uman resimte in jur de 23-24 grade Celsius).

 

Altfel spus, ciclul de incalzire al soarelui este modelat in conditii de laborator si adaptat la tehnologia care sta la baza Plasmelor Termice NANO.

 

Plasmele Termice cu infrarosu NANO sunt niste panouri radiante in infrarosu cu suprafata de sticla, foarte puternice si eficiente. Elementul generator de caldura este Argintul aplicat pe suprafata stilei (tehnologia NanoSilver). Nu este folosita nici un altfel de rezistenta.

 

Astfel Plasmele Termice NANO au un puternic efect anti-bacterian si de ionizare a aerului din incapere (ioni negativi de argint).

 

In plus, fata de toate celelalte sisteme de incalzire cu infrarosu, care directioneaza caldura catre arii limitate, Plasmele Termice NANO creeaza unde infrarosii la un unghi de 180 grade, creand astfel o caldura uniforma si omogena numita "Baie de caldura izoterma".

 

Astfel Plasmele Termice NANO sunt foarte puternice si incalzesc rapid orice incapere.

Beneficiile incalzirii cu infrarosu asupra sanatatii:- Reduce tensiunea arteriala si oxigeneaza tesuturile;- Incalzeste si elimina grasimile si toxinele din sange si astfel imbunatateste circulatia sangelui;

- Echilibreaza nivelul acidului in organism;- Normalizeaza nivelul colesterolului;- Previne cresterea si dezvoltarea bacteriilor in organism;- Mentine un mediu prielnic somnului;

 

- Relaxeaza si reduce stresul si efectele acestuia;- Sunt igienice, nu antreneaza praful in incaperi;- Produce ameliorari importante ale alergiilor, astmului, reumatismului.

- Ajuta plantele si organismele sa creasca mai repede.

Avantajele utilizarii plasmelor cu infrarosu:- Reducerea costurilor cu incalzirea cu pana la 50%;- Instalare rapida, simpla (pe perete sau pe tavan), cu costuri reduse;- Nu necesita aprobari, intocmire proiect, racordare la reteaua de gaze;- Nu exista pierderi de caldura ca la sistemele clasice (conducte, centrale);- Incalzire rapida, fara consum de oxigen;- Mentine o umiditate a aerului constanta si optima;- Elimina mirosurile neplacute (fumul de tigara);- Purifica aerul (ionizeaza);- Ocupa mai putin spatiu fata de alte sisteme;- Nu necesita o incapere speciala, aerisita, sau incaperi de depozitare combustibil, etc.;- Peretii se mentin uscati, nu apare igrasie, mucegai;- Sunt sigure in exploatare;- Nu necesita intretinere (revizii periodice, piese de schimb, etc.);- Randament crescut comparativ cu alte sisteme de incalzire;- Nepoluante, nu exista deseuri toxice, noxe, CO2.

Galerie foto
  • ...