Young Academics - AfterSchool Bucuresti

Ce oferim

Educatie prin Dezvoltare Personala

Construirea unei structuri psiho-emotionale puternice bazata pe încrederea în propriile forte dar si gândirea pozitiv creatoare, sunt prioritare si tocmai de aceea propunem module de lucru pentru dezvoltare personala si emotionala pentru a fi integrate în activitatea copiilor.

În fuga noastra disperata dupa solutii pentru a fi cât mai bine pozitionati în viata, în societate, alergam de atâtea ori sa le oferim copiilor totul usor. Vrem sa le gasim cel mai bun profesor, cea mai buna scoala, cautam justificari si poate si vinovati. 
Uitam sa le daruim spatiul atât de necesar pentru a-si asuma anumite demersuri, pentru a-si cultiva curiozitatea si nu în ultimul rând pentru a depune efort personal si a deveni motivati.

Copiii nostri au nevoie de o varietate mare de experiente, pentru a-si întari mecanismul motivational si pentru a întelege ca a reusi nu este întotdeauna egal cu a câstiga. Insuccesul nu este o pierdere ci o experienta. Astfel vor pretui cu adevarat lucrul obtinut prin efort propriu si în acest mod vor reusi sa-si creeze repere valorice oneste, dar mai important îsi vor construi rezerve rezonabile de asteptare si realizare. 

Educatie prin Dezvoltare Emotionala

Nu vrem sa crestem copii de carton, cu capul mare si inimi în deriva. Excesul acesta de coaja, de bine ambalat, de lucios dar cu putin continut al societatii noastre, poate duce la aparitia unor generatii de adulti care nu vor sti sa se gaseasca pe sine, care vor locui în cliseele reusitei, în tiparele apreciative ale vecinilor, în frica de a nu fi în pas cu restul lumii, sau cu frica de a fi DIFERIT, nestiind ca UNICITATEA este esenta fiecarei fiinte umane.

Este nevoie de visare, de creativitate, de relaxare, de imaginatie si de inspiratie pentru a deveni CURAJOSI. Noi trebuie sa remodelam coloana vertebrala a acestei natii. Copiii nostri trebuie sa fie CURAJOSI si PUTERNICI în BINE. Datoria noastra este aceea de a le crea conditiile necesare pentru a-si exersa curajul, onoarea, puterea si toate acele calitati cu care generatia lor este înzestrata.

În Centrul Educational YOUNG ACADEMICS ne propunem sa creem o oaza de inspiratie. Am pornit de la ideea ca fiecare copil are nevoie sa descopere ce îl face fericit: poate sa cânte la un instrument sau sa picteze, sa citeasca, sa compuna poezii, sa exploreze domeniul tehnologiei, etc. Dar pentru ca un copil sa descopere bucuria de a parcurge un anumit drum, cineva trebuie sa-i povesteasca de existenta lui si sa-l ajute sa faca primii pasi. 

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0755095974
Str. Trotusului, nr. 39, sector 1
Distribuie