Z&Z Import - Export - Transport mobila, marfa, mutari firme, Bucuresti

Z&Z Import - detalii firma

Z&Z Import - Export este o societate cu sediul in Bucuresti care efectueaza transport national si international.Avem o experienta de peste 10 ani in ceea ce priveste transportul de marfa, mobila, electronice, electronice, electrocasnice sau a altor incarcaturi ne recomanda si din acest motiv asiguram doar servicii de cea mai buna calitate.Utilizam atat dube carosate cat si camioane, alegerea mijlocului de transport ideal pentru fiecare solicitare fiind realizata in urma unei inspectii realizate de unul dintre specialistii nostrii.

Cum alegi compania de transport

In industria transporturilor de cele mai multe ori clientii sunt pacaliti de catre transportatorii care nu elibereaza facturi fiscale si dorim sa tragem un semnal de alarma asupra acestui fapt.

De cate ori nu s-a intamplat sa mergeti in magazinele de brocolaj iar la iesire sa fiti intampinati de cate 2-3 indivizi care sa va intrebe daca doriti transport si sa va taxeze cu cate 100 lei pentru doar cativa kilometri? Sa zicem ca acest lucru nu ar fi o problema, dar intrebarea este de ce nu elibereaza si o factura fiscala daca tot au preturi asa de umflate?

Simplu! Pentru ca marfa pe care o transporta nu este asigurata (in caz de accident sau de deteriorare nu veti fi despagubit), nu platesc taxe catre stat (lucreaza la negru) si in cazul in care au norocul de a transporta pe o distanta mai lunga fara ca dumneavoastra sa ii insotiti, va puteti astepta nici sa nu receptionati intreaga marfa la destinatie.

Cum sa alegeti o companie de transport de incredere?

In primul rand ar trebui sa verficati ca firma de transport are o vechime pe piata, are personalul si masinile adecvate pentru a putea realiza transportul.

In al doilea rand, ca sa beneficiati de un pret cat mai mic trebuie sa va asigurati ca firma cu care vreti sa incheiati un contract de transport are masinile in dotare si nu subcontracteaza de la o alta companie, iar daca au masinile in ce stare de functionare sunt (ca nu am vrea ca masina sa ramana prin nu stiu ce camp)

Dupa ce v-ati asigurat de toate acestea verificati daca respectiva companie va veni cu cutii sau folii cu bule pentru ambalat si cu personalul necesar pentru a realiza transportul.

Ni s-a intamplat ca de multe ori, clientii, sa ne intrebe daca transportul pe care in vom executat este unul asigurat si prin aceasta cale dorim sa va informam ca toate tipurile de transport executate de Z&Z Import Export sunt asigurate indiferent ca doriti un transport national sau un transport international, indiferent ca doriti sa transportati mobila, marfa, obiecte fragile, obiecte de arta sau materiale de constructii.

 

Galerie foto
  • ...
  • ...