ServiciiAmenajari.ro - Amenajari interioare, exterioare, spatii verzi, piscine, Bucuresti si Ilfov

Amenajari interioare

...
Instalatii sanitare

Suntem o echipa de instalatori care te pot ajuta atunci cand a aparut o defectiune a instalatiei sanitare. Chiar si pentru a schimba un robinet, dar si pentru lucrari complexe, iti suntem alaturi in orice sector din Bucuresti sau in imprejurimi.

In domeniul instalatiilor sanitare, termice, electrice si de gaze folosim materiale dintre cele mai calitative, cum ar fi: tevi din cupru, otel, fonta ductila, polietilena, polipropilena sau pvc. Ne respectam clientii si stim ca o recomandare de la un fost beneficiar valoreaza mai mult decat orice anunt sau reclama!

Ai nevoie de o firma serioasa pentru servicii instalatii sanitare sau pentru o interventie de urgenta in Bucuresti? Stim ca aceste neplaceri sunt de cele mai multe ori neprevazute, iar multi meseriasi profita de acest lucru pentru a-ti cere o multime de bani. Insa poti rezolva problema si altfel.

 SERVICII INSTALATII SANITARE Sfatul nostru este urmatorul: gandeste-te la sanatatea locuintei tale la fel ca la sanatatea ta! Daca ar fi sa ai o problema ce necesita rezolvare extrem de rapida si daca aceasta ar aparea pe neprevazute, ai apela la un specialist sau la un incepator?

 

Noi suntem o echipa de instalatori cu peste 15 ani de experienta practica. Fiecare meserias care il vom trimite pentru a se ocupa de instalatia ta este unul cu studii in domeniu, cu vechime in munca, specializat si pregatit pentru a-ti oferi cea mai eficienta solutie la nivel de calitate / pret.

 Inlocuirea tevilor instalatie Inlocuirea segmentelor de teava sparte si inlocuirea tevilor de alimentare cu tevi de cupru, polipropilena (PPR) sau pexal Inlocuirea tevilor de scurgere de la obiectele sanitare Inlocuirea sifonului de scurgere din pardoseala Constatarea si repararea cauzelor inundatiilor Desfundarea WC-urilor  ALEGETI SERVICIILE NOASTRE Serviciiamenajari.ro ofera servicii profesionale de instalatii sanitare în locatii situate in Bucuresti si Ilfov. Suntem foarte mândri de serviciile noastre, oferim lucru de calitate si de recenziile ridicate ale clientilor ne recomanda. IN cazul in care va doriti reamenejarea locuintei, sau o vopsea noua pentru peretii interiori nu ezitati sa ne contactati atat telefonic la nr 0744.366.070 cat si utilizand formularul de contact.

...
Instalatii electrice

Compania noastra va poate oferi servicii tehnice pentru toata gama de instalatii electrice. Toate aceste servicii se fac pe baza proiectelor tehnice puse la dispozitie de catre beneficiar.

Serviciile oferite de specialistii nostri pentru instalatii electrice se adreseaza atat firmelor si persoanelor fizice din Bucuresti si judetul Ilfov, care doresc asistenta unor electricieni profesionisti cu experienta. Toate lucrarile sunt insotite de factura fiscala si garantie.

SERVICII INSTALATII ELECTRICE Lucrarile de instalatii electrice realizate de catre echipa noastra se realizeaza la un nivel inalt de profesionalism, cu materiale de cea mai buna calitate, avand la baza solutii profesioniste adaptate la nevoile si cerintele clientilor. Proiectele si lucrarile sunt realizate tinandu-se cont de standardele de calitate impuse de normele CE si de necesitatile beneficiarului. Echipamentele si materialele utilizate de noi sunt de cea mai inalta calitate, iar personalul este calificat si autorizat pentru întreaga gama de lucrari de instalatii electrice realizate de noi. Fiecare lucrare este insotita de un certificate de conformitate si garantie, care atesta calitatea lucrarilor realizate.. Oferim servicii profesionale instalatii electrice Inlocuire tablou electric Realizare instalatii electrice in interior si exterior Montaj tablou electric de apartament  ALEGETI SERVICIILE NOASTRE Serviciiamenajari.ro ofera servicii profesionale de instalatii electrice în locatii situate in Bucuresti si Ilfov. Suntem foarte mândri de serviciile noastre, oferim lucru de calitate si de recenziile ridicate ale clientilor ne recomanda. IN cazul in care va doriti reamenejarea locuintei, sau o vopsea noua pentru peretii interiori nu ezitati sa ne contactati atat telefonic la nr 0744.366.070 cat si utilizand formularul de contact.

...
Tavan casetat / rigips

O metoda eficienta de a decora o incapere este placarea tavanelor cu gips carton, in design diferit astfel incat interioarele sa capete o alura mult mai captivanta si primitoare. Pe langa rolul ornamental, de altfel, principalul argument in alegerea unei astfel de solutii, tavanele placate cu gips carton aduc si un plus de izolatie fonica, sunt rezistente la incendiu si la umiditate crescuta, venind astfel cu o serie de avantaje de natura practica. Aflam mai multe despre astfel de tavane casetate cu gips carton, alaturi de cateva informatii de natura tehnica, in materialul ce urmeaza.

Tavanele din gips carton, denumite popular si tavane false , sunt foarte complexe. Alege-le în functie de rezistenta la foc, numarul de placi si performanta principala , folosind filtrul din stânga . Gaseste plafoanele potrivite pentru orice aplicatie : de la birouri, hoteluri, spitale si pâna la sali de spectacole sau de curs.

 SERVICII MONTAJ TAVAN CASETAT Societatea noastra dispune de peste angajati cu vasta experienta in lucrarile de montaj gips-carton, tavane casetate si alte lucrari de amenajari interioare, executand numeroase lucrari in acest domeniu cum ar fi:

 

-compartimentari cu pereti din gips-carton, tavane casetate, finisaje interioare in hale industriale

-compartimentari din gips-carton, scafe, tavan din gips-carton, inchideri cu placa betonip in blocuri de locuit

-compartimentari din gips-carton, finisaje interioare

-izolatie case de locuit (5000 mp)

Societatea nostra dispune de toate uneltele si sculele necesare executarii acestor lucrari.

 Oferim servicii profesionale montaj tavan casetat Preturi avantajoase tavan casetat Curatenie dupa finalizarea lucrarii Consultanta de specialitate  ALEGETI SERVICIILE NOASTRE Serviciiamenajari.ro ofera servicii profesionale de montaj tavan casetat în locatii situate in Bucuresti si Ilfov. Suntem foarte mândri de serviciile noastre, oferim lucru de calitate si de recenziile ridicate ale clientilor ne recomanda. In cazul in care va doriti reamenejarea locuintei, sau o vopsea noua pentru peretii interiori nu ezitati sa ne contactati atat telefonic la nr 0744.366.070 cat si utilizand formularul de contact.

...
Compartimentari pereti

Peretii de compartimentare, sau peretii nestructurali, sunt ceea ce iti delimiteaza incaperile casei, ceea ce te face sa faci diferenta intre diferitele spatii de la interiorul locuintei tale. Nu au capacitatea de a sustine greutatea structurii, ceea ce inseamna ca poti aduce modificari ulterioare compartimentarii.

Peretii de compartimentare pe structuri usoare din lemn sau metal sunt utilizati pe scara destul de larga atat in zona cladirilor rezidentiale, cladirilor de birouri sau comerciale cat si pentru cladirile industriale, oferind atat siguranta in exploatare dar si un timp redus de executie sau posibilitati extrem de variate de conformare in functie de cerintele de proiect.

Retine ca peretii de compartimentare nu inseamna doar peretii ce separa camerele una de alta, ci pot fi folositi si in cadrul aceleiasi compartimentari. In cazul acesta, cel mai probabil te vei folosi de pereti de compartimentare mobili sau de cei decorativi.

 SERVICII COMPARTIMENTARI PERETI Un sediu de firma moderna are nevoie de solutii pe masura. Compartimentele de birouri din sticla securizata sunt o modalitate moderna si eleganta de a partaja spatiul dintr-o cladire de birouri sau chiar o locuinta.Compartimentele cu pereti din sticla securizata asigura o iluminare naturala mai buna a spatiului interior si creeaza senzatia unui spatiu deschis si generos. Sticla poate fi clara sau în diferite nuante (sablata simpla sau în diverse modele, colorata sau printata digital), în cazul în care doriti mai multa intimitate. Oferim servicii profesionale compartimentari pereti Preturi avantajoase compartimentari pereti Curatenie dupa finalizarea lucrarii Consultanta de specialitateMODALITATI DE COMPARTIMENTARE PERETI Pereti din placi de gips-carton 

Placile sunt realizate dintr-un amestec special pe baza de ipsos montat pe un carton special. Pot acoperi cerinte acustice, cerinte de rezistenta la foc sau cerinte referitoare la rezistenta la umidiate. Pe langa toate acestea peretii din gips-carton se pot monta in diverse forme mai mult sau mai putin complicate simuland atat spatii de factura clasica (bolti, abside, etc) dar si spatii moderne (trafoare, etc).

Pentru cladirile rezidentiale peretii din gips-carton se pot folosi pentru compartimentari uzuale, pentru pereti de bai si bucatarie sau pentru pereti care necesita rezistenta la foc.

Pereti din placi pe baza de ciment Pereti mobili Pereti modulari, demontabili Pereti din OSB  ALEGETI SERVICIILE NOASTRE Serviciiamenajari.ro ofera servicii profesionale de compartimentari interioare si exterioare în locatii situate in Bucuresti si Ilfov. Suntem foarte mândri de serviciile noastre, oferim lucru de calitate si de recenziile ridicate ale clientilor ne recomanda. IN cazul in care va doriti reamenejarea locuintei, sau o vopsea noua pentru peretii interiori nu ezitati sa ne contactati atat telefonic la nr 0744.366.070 cat si utilizand formularul de contact.

 

...
Zugraveli interior/exterior

Oferim solutii complete de renovare si amenajare la cheie, personalizate pe nevoile clientului. Punem mereu nevoile clientului pe primul loc, ascultam, analizam si propunem solutii, iar la final, ne asiguram ca livram clientului rezultatul dorit.Serviciile pe care le putem oferi se adreseaza locuintelor si spatiilor comerciale din Bucuresti.

Atunci când va hotarâti sa zugraviti un spatiu sau o locuinta, trebuie sa tineti seama de câteva sfaturi; iata câteva idei cu care venim în sprijinul clientilor nostri:– Atunci când alegeti vopseaua lavabila trebuie sa aveti grija sa fie una de foarte buna calitate;– Pentru a beneficia de o zugravire corecta este foarte important ca suprafata pe care o zugraviti sa fie bine gletuita, finisata, slefuita si nu în ultimul rând sa fie data cu amorsa– Vopseaua lavabila trebuie aplicata într-un singur sens indiferent de executie (cu trafalet sau pistol de zugravit) pentru a nu crea pe suprafata zugravita imperfectiuni sub forma unor: dâre, urme, suprafete neuniformizate etc.

 SERVICII DE ZUGRAVELI INTERIOARE Când vine vorba de zugravirea interioara a casei dvs., aveti nevoie de rezultate profesionale. Fie ca este vorba de o renovare completa a casei sau de construirea unui nou perete, locuinta dvs. merita un serviciu de înalta calitate si un finisaj impecabil. Serviciile noastre de zugravire interioara sunt eficiente care va vor transforma aspectul vizual al casei dvs. Oferim servicii profesionale zugraveli interioare Preturi avantajoase pentru servicii zugraveli Curatenie dupa finalizarea zugravelii Consultanta de specialitate  ALEGETI SERVICIILE NOASTRE Serviciiamenajari.ro ofera servicii profesionale de zugraveli interioare si exterioare în locatii situate in Bucuresti si Ilfov. Suntem foarte mândri de serviciile noastre, oferim lucru de calitate si de recenziile ridicate ale clientilor ne recomanda. IN cazul in care va doriti reamenejarea locuintei, sau o vopsea noua pentru peretii interiori nu ezitati sa ne contactati atat telefonic la nr 0744.366.070 cat si utilizand formularul de contact.

...
Amenajari interioare

Zugraveli interior-exterior
Oferim solutii complete de renovare si amenajare la cheie, personalizate pe nevoile clientului. Punem mereu nevoile clientului pe primul loc, ascultam, analizam si propunem solutii, iar la final, ne asiguram ca livram clientului rezultatul dorit.
 
Compartimentari pereti
Peretii de compartimentare, sau peretii nestructurali, sunt ceea ce iti delimiteaza incaperile casei, ceea ce te face sa faci diferenta intre diferitele spatii de la interiorul locuintei tale.
 
Tavan casetat rigips
O metoda eficienta de a decora o incapere este placarea tavanelor cu gips carton, in design diferit astfel incat interioarele sa capete o alura mult mai captivanta si primitoare.
 
Instalatii sanitare
Suntem o echipa de instalatori care te pot ajuta atunci cand a aparut o defectiune a instalatiei sanitare.
 
Instalatii electrice
Compania noastra va poate oferi servicii tehnice pentru toata gama de instalatii electrice.