ServiciiAmenajari.ro - Amenajari interioare, exterioare, spatii verzi, piscine, Bucuresti si Ilfov

Piscine,saune

...
Acoperiri piscine

Ramanem fideli scopului declarat de acum 11 ani: sa concentram toate fortele noastre pentru realizarea de acoperiri piscine de calitate.

In cei 11 ani am montat acoperiri de piscine in toata tara :de la Vicovu de Sus pana la Calafat, de la Constanta pana la Arad. In urma noastra au ramas acoperiri de piscine utile, frumoase si clienti multumiti.Pentru acest scop tratam fiecare comanda intr-un mod individual si incercam sa lucram cu onestitate si cu un profesionalism adecvat. Dorim, ca fiecare utilizator de acoperire piscina realizat de noi, sa afirme chiar si dupa multi ani ca “aceasta a fost o alegere buna.”

Testam consecvent calitatea materialelor si procesul de prelucrare a lor, detinem brevete si drepturi de proprietate industriala pentru multe dintre modelele noastre, continuam sa dezvoltam noi modele de acoperiri piscine. Sunt motivele pentru care acoperirile noastre de piscine sunt apreciate pe pietele unde standardele de prelucrare, fiabilitatea, increderea si valoarea de utilitate a produselor conteaza.

 SERVICII ACOPERIRI PISCINE Acoperirile pentru piscine oferite de serviciiamenajari.ro  dispun de un design unic, izoleaza optim caldura si permit manipulare foarte usoara prin intermediul unor sine culisante.

 

Materialele folosite în fabricarea acoperirilor de piscine au durabilitate mare, culoare stabila, izolatie termica în interior, rezistenta la caldura, protectie UV si rezistenta la chimicale.

 Oferim servicii profesionale acoperiri piscine Preturi avantajoase acoperiri piscine Curatenie dupa finalizarea lucrarii Consultanta de specialitate  ALEGETI SERVICIILE NOASTRE Serviciiamenajari.ro ofera servicii profesionale acoperiri piscine în locatii situate in Bucuresti si Ilfov. Suntem foarte mândri de serviciile noastre, oferim lucru de calitate si de recenziile ridicate ale clientilor ne recomanda. In cazul in care va doriti sa acoperiti piscina nu ezitati sa ne contactati atat telefonic la nr 0744.366.070 cat si utilizand formularul de contact.

 

...
Saune

Ne propunem sa construim saune de calitate cu un spirit cât mai apropiat de saunele traditionale, adevarate, dorite, cunoscute si apreciate de finlandezi. Este îmbucurator ca în ultimele 300 de ani practicarea saunei s-a raspândit în Europa si în toate colturile lumii, mai mult de o suta de milioane de oameni practica astazi sedinta de îmbaiere sauna pe glob , iar numarul amatorilor de sauna este zilnic în continua crestere.

Saunele moderne ale zilelor noastre sunt adevarate temple pentru întretinerea sanatatii. Reprezinta si ofera un lux accesibil pentru petrecerea relaxanta a timpul liber. Cu o experienta din 1994 pe piata saunelor personalizate, noi, echipa de la IBEK Saune stim ca pentru realizarea unei cabine de sauna este loc si în cea mai mica locuinta! Din moment ce ne-ati pus în miscare imaginatia, putem realiza sauna Dumneavoastra privata personalizata.

 SERVICII CONSTRUCTII SAUNE 

 

Cand pasesti in cabina de sauna lasi restul lumii afara… momentul este al tau. Senzatia poate fi completata de o intreaga gama de accesorii pentru saune: lumina, esente, sunet…

Plecand de la aceste considerente, ne dorim sa va punem la dispozitie accesorii si echipamente sauna de calitate superioara, precum si servicii profesionale de constructii saune, pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de momente unice in cabinele de sauna.

 

 Oferim servicii profesionale compartimentari pereti Preturi avantajoase compartimentari pereti Curatenie dupa finalizarea lucrarii Consultanta de specialitate  ALEGETI SERVICIILE NOASTRE Serviciiamenajari.ro ofera servicii profesionale deconstruire saune în locatii situate in Bucuresti si Ilfov. Suntem foarte mândri de serviciile noastre, oferim lucru de calitate si de recenziile ridicate ale clientilor ne recomanda. In cazul in care aveti ingand sa va faceti propria afacere va putem construi saune. Nu ezitati sa ne contactati atat telefonic la nr 0744.366.070 cat si utilizand formularul de contact.

...
Amenajari piscine

Piscina, punctul de atractie si eleganta in orice gradina, care prin amenajarea spatiului inconjurator da o nota de unicitate si personalitate.Fie ca este vorba de piscine rezidentiale sau publice, Kasta realizeaza proiecte unice, menite sa depaseasca tiparele clasice cand vine vorba de design, aspect si modul in care sunt utilizate.Piscinele pot fi folosite pentru relaxare, exercitiu fizic sau distractie. De aceea este important ca spatiile dedicate piscinei si relaxarii sa fie realizate cu atentie la detalii. Fiecare proiect este dotat cu tehnologie de ultima generatie,realizata de producatori recunoscuti pentru standardele de calitate si performanta a produselor.

Astfel, ne asiguram ca piscina corespunde dorintelor si nevoilor dumneavoastra si ofera o experienta minunata, dumneavoastra, celor dragi si oaspetilor dumneavoastra.

 SERVICII REALIZARE PISCINE Oportunitatea valorificarii spatiului liber din incinta proprietatii se poate concretiza prin montarea unei piscine supraterane. Pe toata durata sezonului cald, piscina supraterana va fi vedeta locuintei, fiind o metoda de relaxare si distractie. In continuare va prezentam metodele generale legate de instalarea si intretinerea unor astfel de piscine. Oferim servicii profesionale realizare piscine Preturi avantajoase piscine Curatenie dupa finalizarea lucrarii Consultanta de specialitate  ALEGETI SERVICIILE NOASTRE Serviciiamenajari.ro ofera servicii profesionale de construire piscine în locatii situate in Bucuresti si Ilfov. Suntem foarte mândri de serviciile noastre, oferim lucru de calitate si de recenziile ridicate ale clientilor ne recomanda. In cazul in care va doriti propria piscina in cadrul locuintei nu ezitati sa ne contactati atat telefonic la nr 0744.366.070 cat si utilizand formularul de contact.