Mutari rapide in Bucuresti si Ilfov

Pret transport duba

Preturile unui transport cu duba sunt negociabile in functie de o serie de factori cum ar fi: distanta (km parcursi de la incarcare pana la descarcare), volumul de marfa transportat, numarul de ore pentru care se solicita acest serviciu, sau numarul de zile (de exemplu duba poate ramane la destinatie), numarul de persoane ce asigura manipularea produselor precum si serviciile conexe (daca este cazul).

Pentru mai multe informatii privind pret transport duba va rugam sa ne contactati rapid la numarul de telefon 0725 672 455.

Va prezentam cateva cazuri concrete pentru a va informa in legatura cu pret transport duba:

  1. Transportul punctual a unor corpuri de mobila in Bucuresti – in acest caz dumneavoastra le puteti cara la duba si in acest caz intervine doar pretul de transport per km.
  2. Transportul si manipularea obiectelor de mobilier – in acest caz trebuie sa trimitem si o echipa de persoane ce asigura dezasamblarea, ambalarea corespunzatoare, manipularea, incarcarea, transportul, descarcarea, re-montarea pe noile pozitii. In acest caz pretul este mai mare, si trebuie stabilite anumite aspecte. Este necesara o vizionare prealabila pentru a stabili pretul corect.
  3. Transportul tehnic catre expozitii sau competitii – exemplu putem asigura transportul motocicletelor, bicicletelor sau al echipamentelor tehnice catre diverse competitii. In acest caz masina precum si soferul nostru raman la locatie cateva zile, si aici intervin costuri specifice plus cazare si masa.
  4. Alte tipuri de transport specific.
Galerie foto
  • ...