Mutari rapide in Bucuresti si Ilfov

Transport bagaje

Aveti de transportat bagaje voluminoase dar acestea nu incap in masina personala? Transportati electrocasnice voluminoase, sau bagaje de calatorie si spatiul este problema dumneavoastra? Noi suntem solutia perfecta!

Daca aveti nevoie de transport bagaje pentru o calatorie, puteti utiliza serviciile noastre. Stim cu totii ca spatiul masinii personale este limitat, iar transportul prin curier este destul de scump pentru produsele voluminoase. De aceea va punem la dispozitie dube de marfa, pregatite special pentru transport bagaje atat pe raza municipiului Bucuresti cat si in tara.

Pentru o cerere de oferta privind transport bagaje Bucuresti va rugam sa ne contactati rapid la numarul de telefon 0725 672 455.

Pentru mutarile de locuinta sau birou, puteti sa închiriati o duba cu sofer pentru a transporta bagajele si mobilierul. Companiile de mutari profesionale (asa cum suntem si noi) ofera servicii complete de incarcare, transport si descarcare a bagajelor si mobilierului.

Daca aveti nevoie sa transportati marfa sau bunuri voluminoase, puteti apela la serviciile noastre!

Fie ca este vorba de un frigider, o masina de spalat, un aragaz, sau orice alte obiecte voluminoase, suntem gata sa va ajutam la cel mai bun raport calitate-pret.

Galerie foto
  • ...