Administrare ansambluri rezidentiale

Servicii DDD

Cand vine vorba de dezinsectie, deratizare si dezinfectie fiecare dintre noi, trebuie sa aiba un plan deoarece niciodata nu stim la ce riscuri ne expunem daca nu avem grija de acest aspect din viata noastra de zi cu zi. Tocmai de aceea, firma noastra, a ales sa isi asume si aceasta responsabilitate, pentru linistea locatarilor din spatiile administrate de noi. Lucrarile de deratizare, dezinsectie si dezinfectie fiind executate de catre o echipa calificata in domeniul DDD care are o experienta vasta si de lunga durata in acest domeniu.

Deratizarea reprezinta actiunea de combatere a rozatoarelor daunatoare si de mentinere a acestoara la un nivel numeric redus, printr-un proces complex dar simplu.

Dezinsectia vizeaza insectele de orice tip facandu-se pulverizare cu solutie lichida constituita din substante pesticide de ingestie si contact, pentru combaterea insectelor adulte si a larvelor.

Dezinfectia reprezinta igiena, primul obiectiv al acesteia fiind decontaminarea mediului. De asemenea dezinsectia previne raspandirea in masa a bolilor transmisibile care pot fi, de asemenea, foarte periculoase.

Galerie foto
  • ...