INTERCAM Broker d'Assurance

Viata

Programul complex de asigurare este menit sa-ti ofere siguranta financiara, astfel incat tu sa te poti ocupa de lucrurile cu adevarat importante din viata ta.

Scopul principal al programului este garantarea unei anumite sume de bani, de care vei beneficia tu la momentul ales de tine, sau familia ta, in cazul producerii evenimentului asigurat.

Economiile tale sunt investite inteligent astfel incat sa obtinem suma asigurata, pe care ti-o garantam inca de la semnarea contractului. In plus, prin asigurarile suplimentare pe care ti le propune, INTERCAM Broker d’Assurance iti ofera protectie pe perioada derularii contractului. Poti incepe sa contribui la acumularea acestei sume oricand pana la varsta de 65 de ani. Alegerea iti apartine in privinta duratei contractului si a modalitatii de plata a primelor de asigurare. Poti opta pentru prime trimestriale, semestriale, anuale sau chiar pentru o plata unica. Mai mult decat atat, iti oferim o perioada de gratie de 30 de zile dupa termenul scadent, in care tu inca mai poti achita prima, beneficiind in continuare de protectia stabilita initial. In momentul expirarii contractului, suma asigurata va fi incasata de catre tine sau de catre famila ta, in cazul producerii evenimentului asiguratpe perioada contractului. se recomanda drept cel mai complex program de asigurare de viata, datorita faptului ca asigura o dubla protectie.

Asigurarile suplimentare de care poti beneficia alaturi de programul de baza:

Asigurare suplimentara de deces din orice cauza;

Asigurare de deces din accident;

Asigurare de deces si invaliditate permanenta din accident;

Scutire de la plata primelor datorita invaliditatii;

Asigurare pentru incapacitate de munca permanenta si totala;

Asigurare pentru afectiuni grave;

Asigurare pentru incapacitate de munca ca urmare a unui accident;

Indemnizatie de spitalizare ca urmare a unui accident;

Asigurare pentru interventii chirurgicale;

Scutire de la plata primelor datorata invaliditatii contractantului (in cazul in care asiguratul este un copil).

Avantajele programului de asigurare oferit de INTERCAM Broker d’Assurance:

Garantie – certitudinea incasarii;capitalului garantat la expirarea contractului;

Complexitate – cel mai complex set de asigurari suplimentare, valabile inclusiv in afara teritoriului Romaniei;

Protectie la devalorizare – mentinerea valorii reale a sumei asigurate prin adaptarea la inflatie;

Un plus de siguranta – in cazul incapacitatii de a desfasura ultima activitate declarata, INTERCAM Broker d’Assurance preia obligatia asiguratului de a plati primele de asigurare, contractul pastrandu-si valabilitatea, inclusiv protectia la inflatie (valabil numai in cazul in care asiguratul detine asigurarea suplimentara de scutire de la plata primelor in caz de invaliditate);

Flexibilitate – parametrii contractului (capitaluri asigurate, asigurari suplimentare, persoane acoperite de contract pot fi modificati in functie de nevoile si dorinta contractantului.

Pentru detalii suplimentare privind programele noastre de asigurare, contactati consultantii INTERCAM Broker d’Assurance, care va stau la dispozitie in agentia din orasul dumneavoastra!

Galerie foto
  • ...