Acgse Construct - Seminee si cosuri de fum - 1 Decembrie / Ilfov

Seminee pe lemne

Seminee pe lemne pentru un ambient placut

 

Nu exista nimic mai frumos decat un foc de lemne pe care sa il poti privi din caldura si intimitatea casei tale alaturi de familie sau de prieteni!

Astfel, semineul pe lemne nu este doar o metoda de a incalzi spatiul de locuit ci si o piesa decorativa extraordinara pentru a crea o atmosfera intima, calduroasa, stilata, prietenoasa, perfecta pentru momente de relaxare!

Puteti vizita si: seminee pe gaz metan si natural pentru case si apartamente si seminee electrice incorporabile pentru perete sau colt in Bucuresti.  

Ce este semineul pe lemne

 

In esenta, un semineu standard pentru arderea lemnului cuprinde o vatra(podeaua din fata semineului), zona de ardere(focarul), amortizorul(maneta care deschide si inchide hornul de aerisire) si camera de fum(sau hornul).

Este o diferenta mare intre un semineu pe lemne si o soba pe lemne. Semineul pe lemne are dimensiuni mult mai mari decat o soba, este mult mai aspectuos, se poate alege dintre modele variate de seminee pe lemne(rustic, modern sau clasic), are o putere mai mare de incalzire decat o soba si deci, un randament crescut. Accesati si termoseminee pe lemne

emineul pe lemne – o investitie profitabila pe termen lung

 

Un semineu pe lemne este mai scump decat o soba pe lemne, fiind o investitie mai mare, dar este mult mai profitabil decat o centrala pe gaz.In plus, semineul pe lemne este garantat pe o perioada mai lunga decat o centrala, producatorii putand merge chiar si pana la 30 de ani garantie pentru cosul de fum si intre 5 si 10 ani pentru focar.

 

Seminee pe lemne din caramida

 

Noile modele de seminee din caramida au parcurs un drum lunga pana a ajunge la modele actuale care ofera mai muta caldura, dar si creeaza o atmosfera extrem de placuta.Modelele de azi de seminee pe lemne din caramida sunt mult mai eficiente din punct de vedere energetic, unele putand chiar sa incalzeasca singure o casa de dimensiuni mici.

Puteti vizitati si: seminee rustice din piatra, caramida, pe colt.

 

Seminee pe lemne – preturi foarte bune

 

In ceea ce priveste pretul semineelor pe lemne, el variaza in functie de o serie de factori cum ar fi tipul de materiale utilizate pentru constructie(in special fata focarului care poate fi din marmura, granit sau chiar caramida), vatra(care poate fi realizata din caramida, piatra, beton, tigla, marmura sau lemn) si alti factori cum sunt captuseala si capacele pentru cosul de fum. Accesati si focare samota.

 

 

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...