Acgse Construct - Seminee si cosuri de fum - 1 Decembrie / Ilfov

Seminee pe gaz

Ajutam si sustinem fiecare client pentru a realiza o alegere optima a semineului, atat din punct de vedere estetic, dar si functional. In domeniul cosurilor de fum dar si al semineelor, este cel important ca fiecare beneficiar trebuie sa aiba incredere in recomandari, pentru solutiile cat mai bune  de incalzire sigure si de calitate foarte  buna.

De mai bine de 10 ani, mentinem la nivel ridicat calitatea produselor si a montajului calificat la nivel national. In fiecare an, noi organizam cate o pregatire tehnica pentru a imnunatati personalului nostru, dar si la sediile internationale ale producatorilor parteneri pentru a aduce si a promova cele mai performante surse principale si alternative de caldura.

 

Semineele pe gaz sunt o alegere buna pentru ca produc putina mizerie si au un impact scazut asupra mediului. Un semineu pe gaz va scuti timpul de achizitionare, taiere si curatare a lemnului. În mod clar, sunt cele mai comode seminee, avand optiuni de aprindere si reglare a inaltimii flacarii si a caldurii degajate atat manuala cat si prin telecomanda.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...