Adi Construct - Constructii case si vile, amenajari Bucuresti

Case la rosu

Prin Casa la Rosu întelegem executarea lucrarilor de infrastructura (subsol, fundatie), suprastructura (pereti portanti, cadre, pereti de închidere, plansee) si structura acoperisului (sarpanta).

Realizarea unei Case la Rosu cuprinde:

?? Organizarea santierului;

?? Sapatura fundatiei (care se realizeaza prin sapatura mecanizata sau sapatura manuala în functie de teren);

?? Turnarea betonului mort;

?? Montaj fier beton;

?? Executarea stâlpilor;

?? Executarea hidroizolatiei;

?? Realizarea zidariei exterioare, interioare si a planseelor;

?? Realizarea structurii din lemn a acoperisuli/realizarea terasei.

Termenul de executie al unei Case la Rosu

     Firma SC ADI CONSTRUCT LTD realizeaza Case la Rosu în termen de 30 - 90 de zile în functie de suprafata construita. Aceste termene sunt stabilite în urma analizei Proiectului de Constructie autorizat si sunt trecute în contractul de Executie.

Pretul unei Case la Rosu

     Firma noastra executa Case la Rosu cu materiale premium de la furnizori proprii sau cu materialele beneficiarului.

     Avantajul în realizarea unei Case la Rosu (manopera+materiale) este acela al calitatii. Toate materialele noastre sunt din gama premium. Gama premium nu înseamna neaparat ce este mai scump. Gama premium înseamna cea mai buna calitate si garantie pe termen lung.

     Sfatul nostru este sa nu faceti rabat de la calitate, iar daca doriti ca executia casei sa se efectueze cu materialele alese de dumneavoastra sa optati pentru cele de calitate înalta chiar daca preturile lor sunt mai ridicate.

    ??Colaboarerea cu noi se va ridica la nivelul asteptarilor dumneavoastra. În conformitate cu standardele si normele în vigoare, societatea noastra dispune de echipe formate din persoane foarte bine pregatite în domeniu.

Galerie foto
  • ...