Adi Construct - Constructii case si vile, amenajari Bucuresti

Casa la Gri

Casa la Gri are în plus fata de Casa la Rosu:

?? Termoizolatie / hidroizolatie;

?? Acoperis cu sistemul complet;

?? Finisaje pereti interioare / exterioare (fara lavabil, parchet, gresie, faianta, etc);

?? Instalatii electrice (fara interupatoare, prize, obiecte luminoase);

?? Tâmplarie exterioara (geamuri).

Termenul de executie al unei Case la Gri

     Firma SC ADI CONSTRUCT LTD realizeaza Case la Gri în termen de 40 - 90 de zile în functie de suprafata construita. Aceste termene sunt stabilite în urma analizei Proiectului de Constructie autorizat si sunt trecute în Contractul de Executie.

Pretul unei Case la Gri

     Firma noastra executa Case la Gri cu materiale premium de la furnizori proprii sau cu materialele beneficiarului. Avantajul în realizarea unei Case la Gri (manopera+materiale) este acela al calitatii. Toate materialele noastre sunt din gama premium. Gama premium nu înseamna neaparat ce este mai scump. Gama premium înseamna cea mai buna calitate si garantie pe termen lung.

     Sfatul nostru este sa nu faceti rabat de la calitate, iar daca doriti ca executia casei sa se efectueze cu materialele alese de dumneavoastra sa optati pentru cele de calitate înalta chiar daca preturile lor sunt mai ridicate.

   Casa la Gri este ideala pentru a fi data spre vânzare. Viitorii proprietari îsi pot amanaja casa dupa bunul plac (gresie, faianta, parchet, lavabil, tâmplarie interioara, etc.)

 
Galerie foto
  • ...