AIA Proiect- Birou de proiectare si servicii, Bucuresti

Referate de verificare

Verificarea proiectelor si expertizarea tehnica a acestora, precum si expertizarea tehnica a executiei lucrarilor si a constructiilor în ceea ce priveste respectarea reglementarilor tehnice referitoare la cerintele fundamentale prevazute de Legea nr. 10/1995, republicata, cu completarile ulterioare, se efectueaza de catre specialisti cu activitate în constructii, verificator atestat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei (fost Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice) pentru verificare tehnica a proiectelor.

Începând din 01.01.2021 punem la dispozitia proiectantilor parteneri o platforma securizata pentru verificarea proiectului la toate cerintele atât în format olograf cât si prin semnatura electronica autorizata! Pentru a solicita accesul in aceasta platforma ne puteti scrie la adresa de email din sectiunea contact.

Verificarea executiei lucrarilor de constructii în ceea ce priveste respectarea cerintelor fundamentale prevazute de Legea nr. 10/1995, republicata, cu completarile ulterioare, se efectueaza de catre specialisti cu activitate în constructii, autorizati de catre Inspectoratul de Stat în Constructii – I.S.C.

Toate proiectele care intra in procesul de autorizare au mentionat in certificatul de urbanism, de cele mai multe ori la litera d.4 Studii de specialitate, documentatia numita [X] Referate de verificare.

Verificarea tehnica de calitate a proiectelor se face pentru cerintele stabilite prin lege, diferentiat în functie de categoria de importanta a constructiei de catre specialisti verificatori de proiecte, atestati potrivit legii.

Galerie foto
  • ...