Albi Dent - Clinica stomatologica Bucuresti

Odontologie

Odontologia este specialitatea stomatologica ce trateaza leziunile carioase si cele necarioase - fracturi, distrofii, leziuni de uzura dentara. Aceasta terapie de restaurare dentara este o latura a proteticii care restabileste integritatea dintilor naturali. Restaurarile protetice pot fi directe - obturatiile, sau indirecte - unidentare si pluridentare (încrustatii, coroane, punti).

În mod frecvent, dintii sunt distrusi de carii. Acestea penetreaza structura dintelui si duc la modificari anatomice la suprafata lui. Modelarea suprafetelor dintilor este importanta, atât din punct de vedere functional cât si estetic. Daca nu se realizeaza reconstituirea anatomica a dintilor, apar deficiente în ocluzia pacientului si implicit în masticatie.

Cu cât leziunea dintelui este descoperita mai devreme, cu atât cresc sansele ca dintele sa ramâna cât mai aproape de forma initiala, fara a mai fi necesare interventii de odontologie majore. Astfel ca, se recomanda controalele periodice pentru depistarea schimbarilor, prevenirea si tratarea cariilor în faza incipienta.

Procedurile de restaurare odontologica pe care le utilizam:

Galerie foto
  • ...