Centrul de Pregatire Profesionala Alexanders Bucuresti

Curs lucrator in alimentatie

Pentru a deprinde aceste abilitati si a cunostinte, CPP Alexanders va pune la dispozitie cel mai complet curs lucrator in alimentatie, care are ca scop pregatirea celor interesati sa profeseze in domeniu.

In cadrul cursului de lucrator in alimentatie, participantii vor invata cum sa implementeze si sa mentina standardele igienico-sanitare in vigoare. Ei vor afla care sunt metodele de pastrare si depozitare a produselor alimentare, a semipreparatelor si a preparatelor. Mai mult, cursantii vor in instruiti pentru a putea estima un necesar de materii prime si a realiza comenzile de aprovizionare.

Cursul lucrator in alimentatie va avea de asemenea in vedere pregatirea cursantilor in vederea asigurarii ordinei in bucatarie si a intretinerii ustensilelor si curateniei.
Acest curs lucrator in alimentatie combina o abordare teoretica cu una practica, pentru a asigura obtinerea cunostintelor si abilitatilor necesare pentru a activa in domeniu. Cursantii vor avea parte de o pregatire de inalta calitate ce le va permite odata cu finalizarea cursului de lucrator in alimentatie sa sustina cu succes acest gen de activitate.

Lectorii ce va vor sustine pe parcursul acestui curs sunt profesionisti in domniu, oameni cu un bagaj de cunostinte teoretice si o bogata experienta practica. Finalizarea cursului de lucrator in alimentatie se va efectua pe baza unui examen, atat scris cat si practic, care va testa cunostintele cursantilor. In urma examenului, cursantii vor primi un certificat de calificare tip M.M.S.S si M.E.C.T. recunoscut national si international.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0212550151; 0768102944; 0722359465; 0741039165
Str. Sergent Ion Rotaru, Nr. 1, Sector 3, Bucuresti
Distribuie