Centrul de Pregatire Profesionala Alexanders Bucuresti

Curs administrator pensiune

CPP Alexander’s organizeaza curs de administrator pensiune turistica, prin care va propunem dezvoltarea de competente manageriale, cu ajutorul carora veti avea ocazia sa conduceti in cel mai eficient mod o pensiune turistica.

Veti invata sa coordonati resursele umane, sa puneti in aplicare cele mai eficiente programe de marketing, de dezvoltare a unui patrimoniu cultural local si de asemenea de gestionare a unor resurse finaciare. Puteti invata la cursul de administrator pensiune turistica, elemente importante si despre managementul calitatii si veti avea ocazia sa va dovediti calitatile de lider si sa administrati o pensiune respectand legislatia in vigoare.

Veti avea de asemenea posibilitatea ca dupa ce finalizati si absolviti cursul de adminsitrator pensiune turistica sa elaborati si unele strategii de dezvoltare pentru pensiune prin care sa atrageti cat mai multi turisti si clienti.
Totodata prin participarea la un curs administrator pensiune turstica veti avea parte si de unele avantaje considerabile.

Veti putea activa in domeniul turistic, respectand toate normele impuse de UE. Aveti posibilitatea sa avansati foarte mult in cariera, deoarece acest curs de administrator de pensiune este unul prin care va puteti perfectiona.

Puteti lua in considerare dezvoltarea unei afaceri proprii in domeniul turismului. Veti sti sa gestionati in cel mai corect mod o afacere in domeniul turistic si veti invata lucruri care va vor ajuta foarte mult pe viitor.

Competente profesionale dobandite in urma cursului de administrator pensiune 

Printre competentele profesionale dobandite in urma cursului administrator pensiune turstica putem aminti cateva: rezolvarea unor probleme complexe, comunicarea interactiva si asertiva, cunoasterea limbii engleze, dezvoltarea capacitatilor de munca in echipa, dezvoltarea potentialului personal, intocmire documente, planificare si gestionarea activitatii, asigurarea securitatii si a sigurantei la locul de munca si gestionarea patrimoniului si a resurselor.

Cursurile se vor desfasura sub atenta îndrumare a unui tehnician în domeniu

Cu o experienta de peste 22 de ani în organizarea de cursuri de calificare initiere si perfectionare C.P.P.Alexanders organizeaza doar cursuri cu diplome recunoscute national si international. Lectori cu experienta te vor ghida pe tot parcursul cursului atât în practica cât si în teorie si vei avea la dispozitie suport de curs si mijloace moderene de învatare. De asemeni venim în ajutorul cursantilor nostrii cu un program flexibil de curs pentru ca întelegem vremurile în care traim si mai mult de atât poti plati si în rate, pâna la terminarea cursului dupa un program stabilit de comun acord când semnezi contractul de formare profesionala. Mai mult de atât ai la dispozitie reduceri tot timpul anului, tocmai pentru a te ajuta sa te califici în meseria pe care ti-o doresti.

* durata cursului poate varia, în functie de sarbatorile legale.

* la plata integrala, la înscriere beneficiezi de o reducere de 22%.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0212550151; 0768102944; 0722359465; 0741039165
Str. Sergent Ion Rotaru, Nr. 1, Sector 3, Bucuresti
Distribuie