Alpha Language Center - Bucuresti

Servicii Complete de Traduceri

Echipa ALPHA LANGUAGE CENTER are în componenta traducatori profesionisti de top. Astfel, îti oferim servicii complete de traduceri care includ, dar nu se limiteaza la traduceri scrise simple, autorizate, legalizate, apostilate sau supra-legalizate. De asemenea, beneficiezi de suport on-line pentru traduceri rapide.

Întelegem puterea comunicarii catre clientii companiilor, mai ales când aceasta are loc în limba lor nativa. Prin urmare, lucram cu translatori specializati într-o gama variata de domenii, care sunt constienti de importanta unei traduceri cât mai exacte, însa pot adauga nuante ce tin de elementele geografice sau culturale, astfel încât sa creasca nivelul credibilitatii companiilor pe pietele locale.

În momentul în care ne trimiti o solicitare pentru traducerea unui document, fie ca vorbim de un contract, de textul unui website sau de un manual de utilizare a unui utilaj, specialistii nostri se vor ocupa sa o realizeze la cele mai ridicate standarde. Vei pastra întotdeauna legatura cu Project Manager-ul tau care îti va oferi toate informatiile necesare si va alege translatorul cel mai potrivit. Pentru ca la ALPHA LANGUAGE CENTER ne dorim sa îti oferim o experienta placuta si punem accent pe relatia cu clientul.

Realizam cele mai precise traduceri si colaboram cu cei mai experimentati translatori din industrie. Acest lucru îti garanteaza faptul ca traducerile noastre sunt impecabile din punct de vedere lingvistic, functional si contextual. De asemenea, ai certitudinea faptului ca respectam confidentialitatea informatiilor.

Ne mândrim cu faptul ca rata de retentie a clientilor nostri este de aproape 100%, livrându-le mereu servicii de calitate, rapid si la preturi accesibile. Lucram cu companii mici, dar si cu multinationale si ne dedicam în aceeasi masura oricarui proiect, acesta beneficiind, de fiecare data, de verificare si revizuire înainte de a ajunge la tine. Si pentru ca tinem inclusiv la modul în care arata documentele traduse, beneficiezi si de servicii de editare grafica (DTP).

În ceea ce priveste tarifele, acestea sunt stabilite în functie de volumul lucrarii, termenul de predare, dificultatea textului, complexitatea editarii grafice, limba din/în care se traduce.

În plus, daca ai parteneri din afara cu care trebuie sa comunici în limba lor nativa, ti-am pregatit un serviciu special de traducere imediata a corespondentei (e-mail, prezentari, rapoarte, etc). Acesta este disponibil non stop, pe baza de abonament sau punctual.

Atunci când alegi ALPHA LANGUAGE CENTER pentru servicii de traducere, poti avea încredere ca vei beneficia de documente traduse corect. Contacteaza-ne chiar acum pentru a beneficia, în mod gratuit, de o cotatie de pret. Avem o varietate de servicii care te ajuta sa îti cresti afacerea într-un mediu global.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0218920910
Str. Pictor Stefan Luchian, nr. 15, Sector 2,
Distribuie