Alpha Language Center - Bucuresti

Interpretariat

Suntem mândri de calitatea serviciilor noastre de interpretariat deoarece colaboram numai cu experti ce au o vasta experienta într-un anumit domeniu. Astfel, îti putem pune la dispozitie un interpret care sa îti ofere ajutor la întâlnirea cu un medic, avocat sau notar, dar si un interpret specializat pe domeniul de afaceri, atunci când organizezi o conferinta internationala.

Gama noastra de servicii include atât serviciile de interpretare fata în fata, atunci când interpretii sunt prezenti la locul evenimentului/întâlnirii, dar si servicii de interpretariere telefonica sau video, în momentul în care este vorba de întâlniri sau apeluri remote.

De asemenea, interpretariatul poate fi simultan sau consecutiv.

Interpretariatul simultan este folosit, în general, la evenimente de dimensiuni mari precum conferinte, seminarii, congrese în care sunt utilizate sau este nevoie de doua sau mai multe limbi straine. El reprezinta procesul prin care un interpret autorizat reda conversatia în limba tinta, fara a astepta terminarea discursului în limba sursa, interpretarea având loc în timp real, cu ajutorul echipamentului tehnic. Si acesta se împarte, la rândul sau, în doua tipuri: interpretariat de conferinta (interpetul lucreaza într-o cabina antifonata, asculta mesajul vorbitorului în casca, îl reproduce aproape simultan în microfon, iar auditorii din sala îl pot asculta în casti) si chochoutage/whispering (când interpretul se afla în mijlocul unui grup mai restrâns de auditori si reproduce mesajul vorbitorului la o intensitate mai scazuta, dar care poate fi usor perceputa, sau lânga o anumita persoana si interpreteaza direct la urechea acesteia).

Interpretariatul consecutiv este folosit în cazul grupurilor mici, întâlnirilor de afaceri, ghizilor turistici sau în diferite situatii cu relevanta juridica (în fata ofiterului starii civile, la încheierea actelor notariale, în prezenta organelor de cercetare penala). Acesta reprezinta metoda prin care unui prezentator i se permite sa vorbeasca pentru o anumita perioada de timp (de obicei, sub un minut) dupa care interpretul traduce în limba tinta. Interpretariatul consecutiv se poate realiza pe domenii diferite si cu ocazii diferite (videoconferinte, interpretariat telefonic, servicii pentru ghizi turistici, întâlniri de afaceri, training-uri sau workshop-uri restrânse).

Avem posibilitatea de a-ti oferi un pachet complet de servicii în care includem atât serviciul de interpretariat, cât si echipamentele tehnice necesare.  Echipamentele folosite sunt de ultima generatie, iar tipul si numarul acestora se stabilesc în functie de particularitatile fiecarui eveniment.

În functie de specificul evenimentului si bugetul disponibil, te ajutam sa alegi solutia potrivita. Contacteaza-ne si povesteste-ne despre nevoile tale astfel încât sa venim cu o propunere imposibil de refuzat.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0218920910
Str. Pictor Stefan Luchian, nr. 15, Sector 2,
Distribuie