Annette Nails, Salon de manichiura - Bucuresti

Despre noi

Annette Nailsa fost infiintata in anul 2007.  De atunci suntem intr-o continua dezvoltare. La noi gasiti toate noutatile in domeniul extensiilor de unghii, de la produse specifice pana la cele mai avansate tehnici in nail art. Produsele cu care lucram si pe care vi le recomandam respecta cele mai inalte standarde de calitate. Tehnicienii salonului Annette Nails au un nivel de pregatire avansat si urmeaza mereu cursuri de perfectionare pentru a fi tot timpul in pas cu ultimele tendinte din domeniu. Experienta lor de peste 4 ani va va face posesoarea unor unghii de exceptie cu un look cat se poate de natural si un design deosebit.             

 In prezent Annette Nails vine pe piata cu doua saloane, un magazin de prezentare si desfacere produse si un magazin online. Astefel in prezent locatiile noastre fiind:             - Salon extensii unghii - Iasi             -

Salon extensii unghii - Piatra Neamt             -

Magazin cu produse profesionale - Piatra Neamt             -

Magazin cu produse profesionale - Iasi - Iulius Mall             -

Magazin online cu produse profesionale                                                              www.nailshop.annettenails.ro              NOU* - Annette Nails vine pe piata in 2010 cu o noua oferta pentru persoanele dornice de a cunoaste si a intra in  secretele din Nail-Art.  Astfel in oferta noastra se gaseste si "Scoala Annette Nails" - scoala de extensii de unghii, cu un mod de predare personalizat. Profitati de experienta noastra indomeniu si invatati de la adevaratii profesionisti.              Va garantam calitatea serviciilor noastre.              Probabil ca va intrebati cum de am transformat noi manichiura in arta. Raspunsul este pe cat se poate de simplu. Tehnicienii nostri nu sunt doar niste operatori ce stiu sa va intretina unghiile, acestia stiu sa faca si arta prin desenele si prin metodele aplicate. Astfel ca toate ideile dumneavoastra pot fi puse pe unghii cu ajutorul tehnicienilor nostri, transformand manichiura intr-o miniatura a unui tablou pictat.              De aici vine si deviza noastra, ca " Noi am transformat manichiura in arta !"              Cursurile de specializare sunt o directiva importanta a firmei noastre. Astfel tehnicienii nostri sunt mereu trimisi la schimburi de experienta sau la cursuri avansate din lumea Fasion Beauty and Nail Art. La unul din  aceste cursuri a fost si Aneta Timbur urmand un training de perfectionare in Olanda in anul 2008, unde a obtinut diploma Golden Educater.               In cadrul concursului de la editia a V-a a Congresului International de Estetica Aplicata "Line Estetika & Wellness" profesionista Timbur Aneta ocupand locul II dar si un premiu special oferit de juriu.              In "Scoala Annette Nails" cursurile sunt tinute tot de Aneta Timbur , dupa fiecare ciclu de  instruire fiecare candidat primind o diploma de atestare a instruirii in cadrul scolii.              Astfel dupa ce au fost asimilate cunostinte despre, gel, acril, despre alungire, prelungire si modelare, specialisti nostri detin extra-cunostinte de nail art.              Cu un kit complet si cunostintele acestora, pe langa cele invatate si foloseste pictura unghiilor false punandu-se intr-un decor ce se potriveste la orice persoana.               De asemeni in cadrul Scolii Annette Nails pot fi organizate cursuri de incepatori pentru a invata arta acestor unghii alungite, pictate, si multe alte secrete.               AnnetteNails.ro - Noi am transformat manichiura in arta!              Un slogan ce este facut de noi ca dumneavoastra sa-l purtati.

Galerie foto
  • ...