Annette Nails, Salon de manichiura - Bucuresti

Cursuri

 Nail Designer si Tehnician - Aneta Timbur alaturi de staful acesteia vor avea anuntate toate cursurile atat la nivel de incepatori cat si de avansati. Urmariti datele cand sunt organizate noi clase si bineinteles va puteti inscriepentru cursul dorit cu ajutorul formularului de inscriere. Nu uitati sa selectati cursul la care vreti sa participati. Minile ingrijite si unghiile frumoase - cartea de vizita a femeilor.    

Acum manichiura e la fel de impotanta ca si garderoba, cosmetica sau coafura.     

Doar mâinile reprezinta dosarul care ne caracterizeaza viata, domeniul de activitatesi nu în ultimul rând - vârsta. Manichiura are menirea de a ascunde imperfectiunile si de a pune în valoare   frumusetea mainilor. Deosebit de importanta este pentu femeile de afaceri, deoarece orice intalnireîncepe cu o strângere de mâna. Extensiile de unghii - cea mai noua metoda aparuta de întretinere a frumusetii   unghiilor este împrumutata din stomatologie.      Acestea au oferit posibilitati nelimitate în crearea a diferitor forme, lungimi, sau design.       Extensia unghiilor: cresterea artificiala a unghiei cu materiale (gel sau acril)ce fac parte din clasa  acrilatelor.    Daca vrei sa faci cariera in domeniul extensiilor de unghii si nu te multumesti doar cu o simpla meserie atunci bine ati venit la noi!

 Scoala Annette Nails este una din cele mai pregatite in domeniul extensiilor de unghii cu gel, acril si mai multe cursuri de aprofundare in Nail Art.   Programele cursurilor au fost special concepute pentru toate nivelel de pregatire:   

Asiguram scolarizare pentru incepatorii din acest domeniu, unde invatati de la notiunile de baza pana la mici secrete ce va pot usura munca de salon. Iar cei cu experienta in domeniu pot pune la punct anumite tehnici pe care nu le stapanesc foarte bine.      

Incepeti sa deveniti un adevarat artist de unghii, cursurile noastre de nail art venindu-va in ajutor. Modele de la foarte simple la adevarate opere de arta vor lua contur in mana dumneavoastra.    Cursurile au loc in Iasi si Piatra-Neamt, ocazional si in alte orase din tara. Urmariti sectiunea Evenimente in care vor fi anuntate cursurile si locatiile acestora. La cerere, pentru minim 6 persoane se pot tine cursuri in orice oras. Indiferent din ce localitate sunteti puteti completa formularul nostru de inscriere.

a vom tine la curent cand se va organiza cursul respectiv la dumneavoastra in oras.

* In pretul cursurilor intra si costul materialelor folosite la scolarizare.

* Preturile cursurilor includ T.V.A

* La inscrierea la oricare dintre cursuri se va percepe un avans de 30% din valoarea cursului.* la finalizarea cursului veti primi diplome AnnetteNails

* Dupa absolvirea cursurilor noastre veti beneficia de 5% reducere la toata gama de produse AnnetteNails

Galerie foto
  • ...