certificate energetice: da
Imobiliare vanzari - Servicii imobiliare

Ce este un certificat energetic?

Certificatul energetic (certificatul de performanta energetica in denumirea sa completa) este un document ce atesta eficienta energetica a unui imobil si este indispensabil in cazul unei tranzactii imobiliare. Atunci cand vrei sa vinzi sau sa inchiriezi un apartament, o casa sau un spatiu comercial, ai nevoie de acest document. Lipsa acestuia poate atrage dupa sine amenzi sau chiar nulitatea contractului.

Acesta are o valabilitate de 10 ani (cu conditia ca in aceasta perioada sa nu se efectueze renovari majore) si cuprinde informatii despre consumurile de energie primara si finala (inclusiv din surse regenerabile de energie) precum si cantitatea de emisii in echivalent CO2.

Obtine usor si rapid certificate energetice Bucuresti, apeland la auditori specializati!

Evaluarea unei cladiri sau a unui spatiu in vederea emiterii acestui certificat este realizata de catre un auditor energetic atestat. De regula, acestia elibereaza certificatul de performanta energetica in maxim 24 de ore.

Solicita mai multe oferte, obtine cel mai bun pret pentru un certificat de performanta energetica pentru apartament / casa

Pe site-ul Anuntul Telefonic gasesti numeroase oferte de certificate energetice pentru apartament sau casa, inclusiv cu ridicare in aceeasi zi in Bucuresti sau cu livrare acasa. Verifica / solicita mai multe oferte, obtine cel mai bun pret!