Artissimo - Scoala de muzica, Bucuresti

Cursuri pian

Cursurile de pian reprezinta poate cea mai solida baza pentru fundamentarea pregatirii unui muzician. Ofera o formare muzicala completa, atat din punct de vedere al teoriei cât si al dezvoltarii aptitudinilor muzicale - auz, ritm, coordonare.

Suntem aici atât pentru cei care isi doresc sa descopere acest instrument nobil si sa se bucure de pasiunea lor, cât si pentru cei care doresc sa faca performanta.

 

Ghidul învatarii limbajului muzical

Cursurile de pian presupun abordarea elementelor de teorie si educatie muzicala. Cunoasterea notelor si simbolurilor muzicale, citirea partiturilor, notiuni de istoria muzicii sunt câteva dintre temele necesare aprofundarii acestui instrument.

Muzica este o arta în care expresivitatea unica a fiecaruia dintre noi ofera individualitate interpretarii. De aceea, noi credem ca profesorul de muzica poate fi si un mentor, în acelasi timp, indiferent de obiectivele de învatare ale elevului. Motivatia de a continua chiar si când “dai de greu”, pasiunea pentru muzica, inspiratia fac parte din “curicula” de predare a profesorilor scolii de muzica Artissimo.

 
 
Galerie foto
  • ...