Artissimo - Scoala de muzica, Bucuresti

Cursuri de vioara

Cântatul la vioara este mai mult decât un exercitiu de tehnica si acuratete. Acesta implica întregul corp si emotiile tale, având puterea sa se adreseze direct sensibilitatii. Activarea acestor resurse este la fel de importanta precum studiul partiturilor si al tehnicii violonistice, de aceea profesorii nostri integreaza ambele planuri în experienta de predare.

Daca vrei sa încerci cursuri de vioara dar ai intrebari, nu stii daca ti se potriveste sau ce presupune studiul acestui instrument, te incurajam sa ne contactezi! Vom fi mai mult decât încantati sa lamurim toate misterele ce te pot face sa eziti în a-ti urma pasiunea.

 

Ce vei invata?

La scoala de muzica Artissimo, lectiile de vioara sunt adaptate nivelului si obiectivelor tale de învatare. Împreuna cu profesorul vei parcurge elementele de baza necesare studiului acestui instrument, precum dezvoltarea auzului muzical, citirea partiturilor, ritm, armonii si mânuirea arcusului. Totul într-o calatorie prietenoasa, pentru ca e important sa te simti relaxat si motivat.

Poate deja ai auzit ca interactiunea cu muzica are numeroase beneficii asupra dezvoltarii intelectuale, emotionale si a starii de bine, în general. A face cursuri de vioara înseamna a îmbina concentrarea atentiei cu sensibilitatea, a îti coordona motricitatea si postura corpului si nu în ultimul rând a iti dezvolta pe deplin auzul muzical.

Galerie foto
  • ...