Art Metal Concept Construct - Scari, balustrade, porti si garduri din fier forjat, Voluntari

Balustrade din fier forjat

Balustradele de interior au dublu rol, atât estetic cât si functional. Fiind confectionate pe comanda, pot fi modele unicat, în ton cu stilul casei si ambientului, cu insertii de lemn, sticla sau alte materiale. Pot avea nenumarate forme, de la cele drepte la cele curbe pâna la scarile elicoidale. Confera unicitate si stil, îmbina în mod fericit utilul cu placutul.

Modelele pot fi clasice sau moderne si pot respecta linia balcoanelor, daca acestea sunt tot din fier forjat. Masuratorile pentru balustrade si orice alte piese executate de MetalicArt Bucuresti se efectueaza de catre specialistii nostri dupa terminarea completa a scarii, astfel încât sa evitam orice nepotrivire sau eroare ulterioara. Mâna curenta poate fi metalica sau din lemn, dreapta sau curba. Balustrada poate fi patinata cu diverse nuante, în functie de cromatica ambientala si preferintele dumneavoastra.

Numeroasele modele de balustrade executate de-a lungul timpului pentru clientii nostri sunt garantia calitatii în executie si a profesionalismului care ne recomanda. Firma noastra poate realiza orice model la cerere în Bucuresti si nu numai, cele prezentate fiind majoritatea concepute, realizate si produse de noi.

Galerie foto
  • ...