Art Metal Concept Construct - Scari, balustrade, porti si garduri din fier forjat, Voluntari

Copertine din fier forjat

Copertinele realizate de firma noastra au diferite forme si dimensiuni, precum si diverse moduri de prindere, de la cele suspendate la cele ancorate pe diversi pereti. Materialul folosit este de cea mai buna calitate, executia este atent pregatita si executata în urma consultarilor specialistilor nostri din Bucuresti cu clientii.

Deasupra copertinelor se pot pune diverse închideri, de la lemn, pentru opacitate completa pâna la policarbonat, diverse nuante – fumuriu, alb, maro, etc – pentru a permite luminii sa patrunda.

Copertinele din fier forjat pot fi patinate cu diverse nuante, în functie de cromatica ambientala. Prelucrarea fierului este una din cele mai vechi si placute îndeletniciri, o modalitate inedita si placuta de a îmbina utilul su arta, atunci când este facuta cu pasiune. Una din provocarile permanente ale acestei meserii consta în îmbinarea stilurilor, a utilului cu placutul, a vechiului cu noul pentru a da un aer de noblete desavârsita.

Numeroasele modele copertine pe care le-am executat de-a lungul timpului în Bucuresti si nu numai stau garantie calitatii în executie si a profesionalismului de care dam dovada. Ele confera o imagine eleganta intrarilor deasupra carora sunt amplasate, oferindu-va posibilitatea de a le decora si cu flori, pentru o armonie completa.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...