Asociatia Club Sportiv Obswim - Cursuri inot, Bucuresti

Cursuri inot pentru bebelusi

Aceste cursuri sunt concepute si se adreseaza bebelusilor si copiilor cu vârsta pâna la 4 ani.

Credem ca este foarte important pentru dezvoltarea si cresterea bebelusului sa se poata misca independent, fara ajutor, începând cu vârsta de un an.

La fel de important, clasele noastre de înot pentru bebelusi ofera cea mai puternica experienta de conexiune între bebelus si parinte, oferind oportunitatea de a acorda o atentie speciala celor mici.

Instructorul cu o bogata experienta te va ajuta în educarea acvatica a bebelusului prin tehnici si metode de acomodare în domeniul acvatic. Alaturi de învatarea bebelusului de a înota, programul nostru este dezvoltat pentru a va ajuta sa îi îmbunatatiti sanatatea si activitatea fizica, în mod constant, într-un mediu sigur si confortabil.

Lectiile au loc în piscina cu apa calda, pentru a fi siguri de confortul celor mici. În timp ce vor sa învata sa înoate, cei mici se vor dezvolta atât emotional cât si social. Fiecare miscare facuta în apa stimuleaza echilibrul copilului si contribuie la dezvoltarea creierului sau. Clasele noastre stimuleaza, de asemenea, sistemul digestiv. Bebelusilor li se face foame dupa balaceala, asa ca aveti grija sa luati un biberon cu lapte pe care sa li-l puteti da dupa înot (asta daca nu-l mai alaptati), precum si o mica gustare daca manânca deja solide. Niste jucarii pot fi numai bune, daca dupa înot decideti sa mergeti la un suc cu ceilalti parinti si cu copiii lor!

Beneficii pentru mame

Beneficii fizice

Miscarea împotriva rezistentei apei ofera un antrenament de tonifiere perfect pentru noile mamici.  Fiecare miscare efectuata în apa va va ajuta sa va reveniti armonios dupa nastere prin cresterea tonusului muscular si pierderea caloriilor si grasimilor corporale, iar o clasa de 30 de minute poate arde 250 de calorii. 

Beneficii sociale

Veti întâlni si alti parinti cu care veti socializa si veti împarti experientele voastre. De asemenea, în timpul orelor de înot copiii interactioneaza cu ceilalti copii într-un mediu social distractiv si pozitiv.

Beneficii emotionale

Exercitiul fizic elibereaza endorfine, ceea ce duce la o stare de spirit mai buna si la o dezvoltare a încrederii în sine. Cel mai important, clasele post-natale va ofera timp pretios de conexiune cu copilul.

Galerie foto
  • ...