Asociatia Club Sportiv Obswim - Cursuri inot, Bucuresti

Aqua Gym

Aqua Gym sunt antrenamente de mare intensitate pentru tonificarea întregii musculaturi. Scopul cursului de Aqua Gym este de a introduce fitness-ul acvatic la TOATE grupurile demografice.

De multi ani fitness-ul acvatic a fost asociat cu persoanele în vârsta sau cu persoanele care au probleme medicale.

Cercetatorii au demonstrat ca mediul acvatic este incredibil de solicitant atunci când este utilizat în mod corespunzator. Atât flotabilitatea cât si rezistenta apei creeaza un mediu pe care îl putem transforma usor într-un antrenament de mare intensitate, fara sa ne fie frica ca ne putem accidenta.

Fiecare clasa este conceputa astfel încât fiecare persoana sa poata primi antrenamentul de care are nevoie, indiferent daca stie sau nu sa înoate. (aici am o problema de interpretare – cum fac curs de intensitate mare daca nu stiu sa înot?).

Cursurile de Aqua Gym sunt pentru TOATE categoriile demografice si sunt menite sa implice si sa provoace participantii. Structura fiecarei clase permite participantului sa urmeze programul cu usurinta, concentrându-se pe îndemânare, forta, viteza si efort.  Apa creeaza rezistenta – cu cât împingi mai tare împotriva ei, cu atât mai mari sunt eforturile si mai multe grupuri musculare sunt angajate.

În toate orele noastre, instructorii îi inspira pe participanti sa munceasca din greu, dar si sa se distreze!

Aqua Gym  vrea sa muncesti din greu, dar si sa te distrezi!

Galerie foto
  • ...